ANNONCE

iDriveRep reparerer iPhone og iPad ude hos kunden: ”Det er simpelthen så nemt”

Hvem har ikke prøvet at iPhonen eller iPad’en går i stykker og man skal sætte tid af til at aflevere den i en butik for at få den repareret. Eller sende den med post. Nej vel, det er bare irriterende!

Det har iDriveRep nu en god løsning på. De kører simpelthen hen til kunden og reparerer på stedet. Næsten lige meget, hvor i landet man bor, så er det bare at ringe til kundecentret eller taste nogle enkle data ind på hjemmesiden. Herefter rykker det mobile værksted ud.

Ofte kan en tekniker være fremme på stedet i løbet af et par timer, andre gange må man regne med lidt længere tid. For det meste klares reparationen på tyve minutter ude hos kunden, men i sjældne tilfælde må apparatet sendes til værksted, og reparationstiden vil så være to dage.

 

Flotte anmeldelser

Tonny Rosenkilde, Vejen, vil gerne stille op med en anbefaling af iDriveRep. Da skærmen på hans mobil gik i stykker, fandt han iDriveRep på nettet, ringede klokken 10 og bookede så en tid samme dag mellem klokken 12 og 15.

”Jeg var på kursus, og de var derude ved 14-tiden. Det var i øvrigt en utrolig flink og dygtig tekniker. Jeg må sige, at det var god service og hurtig respons.”

Samme fine oplevelse har Frederik Steffensen, Billund, også haft. Han og hans familie har haft bud efter iDriveRep tre gange til henholdsvis udskiftning af batteri, et defekt ladestik og en defekt skærm.

”Det er altid træls, når telefonen går i stykker, men det her er simpelthen så nemt. Og det er altid søde og rare mennesker, der kommer.”

Tjekker man anmeldelser på Trustpilot, er der også overvældende mange roser, blandt andet:

”Fantastisk service og rigtig søde medarbejdere. Kunne jeg give flere stjerner havde de også fået dem!”

”Super dygtig, god service, fair priser.”

” Super service og til billig pris. Kommer samme dag som man bestiller, og man får besked hvis montøren er lidt forsinket. Hurtigt og flot fikset af meget behagelig montør. Kan kun anbefales.”

 

Lynhurtig vækst

Sadek og hans to partnere stiftede iDriveRep for ti måneder med en enkelt bil i Aarhus Kommune. Nu har de hele 19 biler og dækker 90 procent af Danmark. Ifølge Sadek skyldes det både, at konceptet sparer kunderne for meget besvær, men også at service og effektivitet er i top.

”Vi ansætter kun teknikere, der har flere års erfaring, og vi sørger for, at de kommer på et servicekursus, inden de kommer ud.”

Samtidig er prisen overkommelig, idet kunden ikke betaler for kørsel. Og de mobile værksteder rykker ud alle ugens syv dage samt helligdage.

Indtil nu er tilbuddet begrænset til iPhones og iPads, men i løbet af nogle få måneder vil iDriveRep også tilbyde reparation af Macbooks og Android-telefoner.

Køreklar alle dage 8:00 – 22:00

+45 60 125 245

Telefontid: Alle dage kl. 8:00 – 20:00

mail@idriverep.dk