Der er blevet sat lys og lagt blomster ved det træ på Ormslevvej, hvor motorcyklist blev fundet dræbt efter påkørsel.

Der er blevet sat lys og lagt blomster ved det træ på Ormslevvej, hvor motorcyklist blev fundet dræbt efter påkørsel. Foto: Jeppe Rafn

Død buk fundet i vejkant, hvor motorcyklist blev dræbt

Politiet undersøger, om dødsulykke ved Stavtrup kan skyldes kollision med buk

Af
Jeppe Rafn

Tirsdag 30. april om aftenen blev en 34-årig mand fra Randers dræbt i en motorcykelulykke på Ormslevvej mellem Stavtrup og Ormslev.

Ulykken skete i vestlig retning lidt udenfor Stavtrup på en lige strækning ved et lille skovstykke, hvor han af ukendte årsager kørte ind i et træ, der står et par meter til højre for vejen i kørselsretningen.

Ulykken blev anmeldt tirsdag klokken 21.49 af forbipasserende, der fandt motorcyklisten livløs. Kort efter ankom politi og ambulance, og den 34-årige mand blev erklæret død af ambulancelægen.

Ifølge Østjyllands Politi var der formentlig tale om et solouheld, hvor han mistede herredømmet over sin motorcykel.

Dådyr i vejsiden

Dagen efter ulykken blev der sat lys og lagt blomster ved det træ, som motorcyklisten kørte ind i. Lokalavisen var ude for at tage billeder af ulykkesstedet og opdagede i den forbindelse en død buk, der lå beskadiget et par meter inde i skovstykket i den modsatte side af vejen.

Efterfølgende har avisen kontaktet politiet og spurgt, om bukken er blevet ramt af motorcyklisten og dermed kan have været årsagen til, at han mistede kontrollen med sin motorcykel.

Den døde buk, som motorcyklist muligvis kan have ramt og været årsag til, at han mistede herredømmet og blev dræbt ved kollision med vejtræ.

Den døde buk, som motorcyklist muligvis kan have ramt og været årsag til, at han mistede herredømmet og blev dræbt ved kollision med vejtræ. Foto: Jeppe Rafn

"Der kan være flere årsager til, at motorcyklisten mistede herredømmet, og vi kan ikke sige, om bukken har været skyld i ulykken. Vi kan bekræfte, at vi er blevet gjort opmærksom på en påkørt buk, og en patrulje har været ude at tage billeder af dyret og skrive rapport. Det kommer nu til at indgå i bilinspektørens rapport," fortæller pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi.

Den døde buk ligger i vejkanten tæt ved den hvide bil, som holder i den modsatte side af det træ, motorcyklisten påkørte på Ormslevvej ved Stavtrup.

Den døde buk ligger i vejkanten tæt ved den hvide bil, som holder i den modsatte side af det træ, motorcyklisten påkørte på Ormslevvej ved Stavtrup. Foto: Jeppe Rafn

Politiet kan for nuværende ikke svare på, om der var spor af bukken på motorcyklen, som den 34-årige mand forulykkede på. Der går erfaringsmæssigt mindst nogle uger, før bilinspektøren er klar med sin rapport om ulykken.

Publiceret 02 May 2019 19:30