Annoncørbetalt indhold

Liverpool i spil til to store titler

Som Liverpool-fan har man gennem sæsonen kunnet gnide sig i hænderne af glæde, men på trods af flotte resultater er spændingen stadig intakt i både den hjemlige liga og Champions League. Titelræset mod Manchester City spidser til, og man står over for Messi og co. i Champions League-semifinalen.

Oplev et hold med passion og spilleglæde

I ligaen er det blot blevet til et enkelt nederlag, og “The Reds” har i denne sæson spillet sig til en historisk pointhøst, hvor klubbens rekord for antal point i løbet af en sæson er blevet slået. Det er derfor intet under, at klubben sprudler af selvtillid og spilleglæde, hvor manager Jürgen Klopp har formået at skabe et hold, som er stabile i samtlige kæder. Det er dog ikke lykkedes at ryste Manchester City af, da de to hold har skiftedes til at sidde på førstepladsen i de sidste mange runder.

Ønsker man at være vidne til de afgørende øjeblikke, hvor Liverpool har muligheden for at skrive historie ved at vinde Premier League for første gang i 29 år og spille sig i finalen i Champions League, er dette sæsonen, man bør få billetter til. Se Liverpool FC live hjemme på det traditionsrige stadion, Anfield, og oplev den magiske stemning fra The Kop, når slagsangen “You’ll Never Walk Alone” fylder atmosfæren på stadion og hjælper holdet mod sejr. Oplev desuden også Liverpool spille deres resterende udebanekampe, hvor holdet drager ud i svære, men vigtige opgør mod FC Barcelona og Newcastle.

Nøglen til succes

At Liverpool står med to store bolde i luften så tæt på sæsonafslutningen, skyldes i høj grad deres forstærkninger i defensiven i form af forsvarsklippen, Virgil van Dijk, og den brasilianske målmand, Alisson Becker. Van Dijk er også storfavorit til at vinde titlen som årets spiller i Premier League. Desuden skal forklaringen på Liverpools flotte sæson også findes hos angrebstrioen. Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané har igen været garant for mål - præcis som de var det i sidste sæson.

Derudover har Klopp ikke været bange for at foretage udskiftninger tidligt i kampene, hvis den primære taktik ikke har fungeret. En taktisk detalje der også har været yderst effektiv, har været presspillet. Flere store hold har lidt nederlag til Liverpool i denne sæson på grund af Liverpools overfaldsfodbold, som har provokeret modstanderne til at begå fejl, der er blevet straffet prompte.

Kan ende i en historisk bedrift eller endnu en fiasko

Liverpool tabte Champions League-finalen i fjor, og det er blot fem år siden, at Steven Gerrard lavede sit berømte “slip”, som medvirkede til, at Liverpool tabte mesterskabet til selvsamme titelkonkurrent denne sæson - Manchester City. Der er derfor ekstra store forventninger til klubben denne sæson, hvor der er en enestående mulighed for at vinde to store titler. Det hele kan ende i en historisk bedrift, hvis det lykkes Liverpool at vinde det engelske mesterskab samt Champions League. Det kan dog også ende i en total fiasko, hvor klubben kan risikere at gå endnu en sæson ud uden trofæer.

Der er udelukkende gode grunde til at følge Liverpool den næste halvanden måneds tid, hvor hver kamp er en ny finale.