Annoncørbetalt indhold

Giv en personlig gave til konfirmanden

Maj står i konfirmationens tegn, og endnu en gang skal en stor del af landets teenagere op til alteret og bekende deres kristne tro. Konfirmationen er naturligvis forbundet med fest og deraf også en stor mængde af gaver. Traditionen tro står penge højt på de unge konfirmanders ønskeseddel, men ønsker man at give en lidt mere personlig gave, bør man følge med her.

En unik og kreativ gave

Står man som forælder og mangler den sidste gave, der skal sætte prikken over i’et på gaveræset, kan man vælge at udfolde sine kreative evner ved at designe og give konfirmanden en personlig fotobog som konfirmationsgave. Hos cewe.dk får man redskaberne til at skabe og designe en personlig fotobog, som kan fyldes med billeder fra et helt liv. Indholdet til fotobogen kan variere efter smag og behag, hvor man eksempelvis kan lave en fotobog med billeder fra konfirmandens liv, ferieoplevelser eller noget helt tredje. Til billederne er det muligt at tilføje selvskrevet tekst, som understøtter, hvad billederne prøver at fortælle. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan designe sin personlige gave til konfirmanden. Med denne gaveidé har man muligheden for at give konfirmanden en unik gave, som ikke kan findes på andre konfirmanders gaveborde.

Minder foreviget på kvalitetstryk

En konfirmationsgave behøver man ikke altid at give på selve konfirmationsdagen. Ved at designe et personligt fotoalbum til konfirmanden har man ligeledes muligheden for at indfange de dejlige minder fra konfirmationen og forevige dem på kvalitetstryk. Her kan man inddrage billeder fra forberedelserne til konfirmationen, billeder af konfirmanden der prøver sit konfirmations-outfit, billeder fra kirken og selvfølgelig billeder fra selve festen. En personlig mindebog over den store dag kan derfor være en perfekt måde at genskabe glæden hos konfirmanden, når festlighederne er overstået.

Andre fotogaver til konfirmanden

Føler man ikke, at en fotobog er gave nok i sig selv, tilbyder cewe.dk også en række andre fotogaver, der kan være sjove at give til konfirmanden. Har man et fantastisk billede af konfirmanden, kan man vælge at få det forstørret og trykt på et alternativt materiale. Eksempelvis kan man få lavet et vægbillede i træ, som kan tilføre konfirmandens værelse et mere rustikt look. Det er ligeledes muligt at få trykt sit billede på et lærred eller på en skumplade, og står man i en situation, hvor man ikke kan vælge mellem de mange gode billeder, kan man også få lavet en fotocollage, der kan rumme flere billeder.

Er ens konfirmand heldig at få en ny mobiltelefon i konfirmationsgave, kan en sjov gaveidé også være at give et selvdesignet mobilcover, hvor man kan bruge et personligt billede, der lige er i konfirmandens ånd.

En fotogave er derfor en sjov, personlig og kreativ måde, hvorpå man kan få den sidste konfirmationsgave i hus. Om det er et selvdesignet fotoalbum eller en anden fotogave trykt på en af de mange forskellige accessories, er op til den enkelte. Billeder er altid en fantastisk måde at mindes på.