Annoncørbetalt indhold

Mangel på blæk

Vi kender det alle sammen. Printerens irriterende lyd. Den virker ikke igen. Eller jo det gør den, den er bare løbet tør for blæk. Igen. Manglende blæk i printeren kommer bare aldrig særlig belejligt, og det er som om printeren ofte driller. Men ikke nok med at den driller, så mangler den gudhjælpende også blæk. Og så er det endda den sorte, hvor er det typisk, for det er jo sjovt nok den tone, som mange altid har brug for, men aldrig har en patron til at skifte ud med.

Hvis du kender den situation eller måske sidder midt i den med dit hoved i hænderne af bare frustration, så er der hjælp at hente. Du kan købe blækpatroner hos Billig Toner, og der er helt sikkert også nogle patroner, som passer til din printer, som du måske ikke er så gode venner med lige nu. Men bare rolig det kan du blive igen. For lige så snart den har fået, det den mangler, så er I på talefod igen, og du kan skrive side efter side ud. Sort på hvidt helt uden problemer. Lige indtil problemet opstår igen, og printeren bare spytter blankt og hvidt papir ud efter dig igen. Det er nu, du skal lære af dine fejl og tage til efterretning, at du altid plejer at købe én patron. Hvorfor ikke købe et lille mini lager så du skåner dig selv for oplevelsen og frustrationen over den manglende blæk i din printer? Dit minilager kan måske gøre, at du kun skal købe patroner og dermed løbe tør et par gange om året i stedet for hver anden måned.

 

Gå aldrig i stå

Med dine nye printerpatroner går du aldrig i stå. I hvert fald ikke lige foreløbig. Hvis du printer meget eller har perioder, hvor du på forhånd ved, at din printer bare skal spille 100 procent så sørg for at køb flere patroner hjem og test det af inden, du virkelig står og skal bruge det. Hvis du har eksamensperioder, hvor lange rapporter og opgaver skal printes ud og måske endda i flere eksemplarer, så gør det ikke ligefrem eksamensnervøsiteten bedre, hvis printeren pludselig ikke vil mere. Eller rettere sagt blækket er brugt op. Eller dagen hvor du skal printe sangene ud til din mors store fødselsdag, din datters konfirmation eller noget helt andet.

 

Det er på de tidspunkter, hvor du skal være på forkant, med alt hvad din printer kan finde på at udsætte dig for af mærkværdigheder. Teknik og printere har det altså nogle gange med at stå af, når de absolut ikke skal gøre det. Det kan godt blive lidt akavet, hvis du selv skal synge den sang, du har lavet til din datters konfirmation. Måske en lidt pinlig forældre, og især hvis det skyldes, at printeren simpelthen var løbet tør for blæk. Uanset hvad du skal bruge din printer til af mere eller mindre vigtige ting så sørg for ikke at løbe tør for blæk. En eller anden dag er du virkelig i nød og mangel på blæk på ikke ødelægge det for dig.