Remee gave de unge gode råd med på vejen.

Remee gave de unge gode råd med på vejen.

Remee til de unge: Der er brug for jer alle sammen

VVC og Jobpiloterne holdt motivationsmøde i MusikTeatret og en af talerne var musikeren Remee

Af
Jørgen Brieghel

motiverende ”Der er brug for os alle sammen. Vi er hver i sær unikke og stærke på hver vores måde. Så mit råd til jer i dag det er: Tænk den helt ud. Der er intet i verden, man ikke kan blive til, hvis man virkelig brænder for det”.

Det var musikeren Remees budskab, da han tirsdag var en af talerne ved den motivationsdag, som VVC Kursuscenter holdt i MusikTeatret tirsdag. Kursister og ansatte fra VVC, Jobcentre og Produktionshøjskolen deltog, og de fik sig en masse god peptalk med på vejen. Remee var hovedtaler, men inden da havde borgmester Steen Christiansen budt velkommen.

”Livet går op og ned. Men det centrale er altid motivationen, hvis man vil frem og nå til tops. Motivation baner vejen for talenter og for iværksættere. Der er ingen grænser for, hvor langt man kan nå ved at være motiveret”, sagde Steen Christiansen.

Kursister og ansatte fra VVC var sammen med Produktionshøjskolen og Jobcenterfolk samlet til motivationsdag i MusikTeatret. Foto: brie

Kursister og ansatte fra VVC var sammen med Produktionshøjskolen og Jobcenterfolk samlet til motivationsdag i MusikTeatret. Foto: brie

Ulykkelig start

Den tråd tog Remee op. Han tog udgangspunkt i sin egen situation:

”Jeg havde en ulykkelig start på livet. Som lille blev jeg afleveret af min biologiske mor på en politistation, fordi hun ikke magtede at tage sig af mig. Jeg kom på børnehjem, men blev adopteret af min nuværende mor og far, som bor i Solrød. Her voksede jeg op”.

Forældrene opdagede Remees talenter og styrker, og de gav ham lov til at sidde og hamre på trommesæt.

Som 15-årig fik han sin første pladekontrakt, for drengen var også god til at skrive sange.

Borgmester Steen Christiansen bød velkommen.

Borgmester Steen Christiansen bød velkommen.

”Jeg ville det hele: Lave sange, producere, lave labels, covers osv. Jeg var ikke god til det hele, men jeg brændte for det. Siden fandt jeg ud af, at andre folk også brændte, og de var gode at gå sammen med. Ved at blive forbundne og ved at være sammen med mennesker, som har hver deres styrker, kan man skabe utrolige ting. I går skrev jeg f.eks. en sang. Den var ingenting, da jeg mødte op i øvelokalet. Men her var jeg bl.a. sammen med Chief One, som var god til at producere og en anden som forstod at skrive det hele ned. Da dagen var omme, var der indspillet en fantastisk sang. Kun fordi jeg var sammen med folk, der er stærke på hver deres områder”.

Vi er unikke som mennesker

Remee fortalte, at han har skrevet henved 500 sange og haft masser af succeser og også nedture. Vi fik historien om hans tyrkiske Oasis Club og hans restauranteventyr i København.

”Alt sammen bygget på, at vi som mennesker er unikke og har hver vores styrker”, understregede han.

"Man skal være taknemmelig. Atitude is gratitude", sagde Remee.

Der var spørgsmål fra salen, og en ville bl.a. høre, hvad Remee ville give at godt råd til unge der står og skal have et job eller en uddannelse.

”Slap af. Tro på dig selv. Det skal nok gå alt sammen”, sagde han og sluttede med at give sit mantra: Taknemmelighed er vigtigt. Taknemmelighed over livet – også selvom det er hårdt.

”Atitude is gratitude”, sluttede han.

Senere på dagen kom Jesper ”Kasi” Nielsen og gav de unge en peptalk.

I pauserne kunne man få god inspiration fra de stande, som var i Foyeren i MusikTeatret.

”Vi har valgt at holde en motivationsdag for at se, om det er en måde, vi kan engagere folk. For at prøve at gøre noget anderledes for at nå ud”, siger ”, Tonny Jessen fra VVC Kursuscenter om baggrunden for dagen.

Publiceret 16 May 2019 07:00