ANNONCE

Pak din bil korrekt og få et bedre roadtrip

For mange mennesker forbindes det at have en bil med følelsen af frihed. Men sidder du klemt på bagsædet med tasker på skødet, forsvinder frihedsfølelsen ret hurtigt. Følg vores 4 pakketips og få et bedre roadtrip.

I sommerferien vælger rigtig mange kør-selv-ferie, og med det øgede antal biler på vejene kan køreturen godt føles mere stressende end normalt. Heldigvis kan du nemt gøre rejsen mere behagelig, og det begynder allerede med pakningen af bilen.

1) PLACERING
Først bør du tænke på, hvor tingene skal placeres i bilen. Det kan blive meget farligt, hvis tunge genstande kan flyve rundt i kabinen. Last derfor det tungeste nederst i bagagerummet og gerne midt i – det giver den bedste stabilitet, når du kører. Stil de tungeste tasker tæt op ad bagsæderyglænet, så de ved en hård opbremsning kan tage noget af presset fra de tunge objekter.

2) HULLER
Når de store, tunge ting er på plads, kan du pakke resten af bagagen. Udfyld så mange hulrum som muligt, for at undgå at ting vælter eller glider rundt under kørslen. Du kan med fordel bruge håndklæder og tæpper til dette. Når du og familien skal på roadtrip, er en bil med god plads det mest praktiske. I en Renault CAPTUR har du et bagagerum på 377 liter, og takket være en højere frihøjde er det let og skånsomt for ryggen at pakke bilen.

3) TILGÆNGELIGHED
Der vil altid være ting, I skal bruge undervejs på jeres roadtrip, og de skal derfor være let tilgængelige. Det er ofte ting som regntøj og snacks. Tænk over hvor i bilen du placerer disse ting, så de er nemme at få fat på. I nogle europæiske lande er det lovpligtigt at bære sikkerhedsvest, når du på større veje træder ud af bilen. Læg derfor sikkerhedsvesten i handskerummet – og måske også en ekstra –, hvis I er flere, der skal kunne gå ud af bilen ved pludseligt stop.

 

4) OPBEVARING
På længere roadtrips kan løse genstande hurtigt blive spredt rundt omkring i bilen. Ved kraftig opbremsning kan selv det mindste objekt forvandles til et farligt projektil. Gør det derfor til en vane at lægge store og små objekter sikkert på plads i bilens opbevaringsrum. En Renault CAPTUR har en Easy-Life boks i instrumentbrættet, som sikrer dig lukket opbevaring. Der er også opbevaringsplads i midterarmlænet, langs dørene og i ryglænet, så alle passagerer har deres egen opbevaringsplads. Renault CAPTUR har mange muligheder og kan tilpasses dine personlige behov.

Både i forhold til komfort og sikkerhed er en god bil vigtig, når du og familien skal på roadtrip. Mange nye biler har fantastisk sikkerhedsudstyr, der kan gøre turen mere komfortabel. Renault CAPTUR kan f.eks fås med bl.a. nødbremseassistance, bakkamera og blind-vinkel-advarselslys i sidespejlet, som gør turen mere sikker. Og til komforten kan du bl.a. få 7” touschskærm med Apple CarPlay™, BOSE lydsystem, håndfrit nøglekort og fast soltag.

Lyder Renault CAPTUR som en bil for dig?

Lige nu kan du få en Renault Captur Zen+ Diesel 90 hk for kun 179.990 DKK og du kan få den med det samme! Book din prøvetur allerede nu!