Annoncørbetalt indhold

Superkredit.net: Kviklån - ting du skal overveje inden

Et kviklån er en betegnelse for forskellige for flere forskellige slags lån, hvor du kan få penge på kontoen i en fart. Der er mange forskellige kviklåns udbydere, som tilbyder forskellige måder at låne hurtige og nemme penge på - du kan både låne penge online eller på SMS. Det kan være svært at finde rundt i hvilke kviklåns udbydere, som er billigst og bedst, men du kan sammenlign kviklån på Superkredit.net, og få et overblik over dine muligheder. Husk altid at være på vagt og skeptisk over for kviklån, og tag altid nogle forbehold inden du tager et kviklån.

Kviklån er hurtige penge, men også hurtig tilbagebetaling 

Når det kommer til Kviklån, så er det vigtigt at være opmærksom på, at du skal betale pengene tilbage indenfor rigtig kort tid. Det er derfor ikke en rentabel løsning at tage et kviklån, hvis du ikke har en form for økonomisk indtjening inden for den nærmeste fremtid, som du kan bruge på at betale lånet tilbage. Oftest skal et kviklån betales tilbage inden for to til seks uger, og kan maks vare over en periode på tre måneder.
 

En af fordelene ved et kviklån er at du ikke skal stille sikkerhed ved lånet, og derfor kan du i princippet bare låne pengene uden forbehold. Dog er det med til at renten er højere end normalt, hvilket gør at du kommer til at betale mere for dit hurtige lån. Dertil er kviklånet godt for den hurtige udbetaling, hvori du skal bruge penge i øjeblikket, men ikke en længerevarende mulighed - det er ikke optimalt at tage flere kviklån for at betale et større beløb eller betale en tidligere gæld. 


Alternativer til kviklån 

Første trin inden man tager et kviklån, er altid at overveje om man virkelig har brug for pengene i dette øjeblik eller man kan spare op. Dernæst er det oplagt at undersøge alternativer til kviklånet. Et af alternativerne er at tegne kassekredit. Et kassekredit lån er et lån i en bank, hvor det er muligt at variere beløbet, som du låner, op til et maksimum. Renten og omkostningerne ved at tage et kassekredit lån varierer altså efter hvor mange penge du ender med at låne. 


Derudover kan du spørge din familie til råds. Det er måske muligt at låne nogle penge af dem, hvilket er et langt billigere alternativ end at søge mod kviklån. 

Har du besluttet dig om et kviklån

Hvis du har besluttet dig om at tage et kviklån, så er det vigtigt at du vælger en kviklåns udbyder med en afbetalingsperiode, som du kan overholde. Dette er essentielt for ikke at komme ind i en ond økonomisk spiral, og blive fanget gæld. Fælden for mange bliver nemlig, at de ikke kan betale tilbage i tide, hvori renten stiger drastisk efter den aftalte afbetalingsperiode og dit lille lånebeløb kan blive til et enormt beløb.