45-årig kvinde er sigtet for seksuelt misbrug af sin 10-årige datter.

45-årig kvinde er sigtet for seksuelt misbrug af sin 10-årige datter. Modelfoto: Adobe Stock

Mor fængslet for seksuelt misbrug af sin 10-årige datter

45-årig kvinde og 59-årig mand er varetægtsfængslet for seksuelt misbrug af kvindens 10-årige datter

Af
Jeppe Rafn

En 45-årig kvinde fra Ebeltoft er blevet anholdt og sigtet for seksuelle overgreb mod sin datter, der i dag er 10 år.

Kvinden blev fredag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor det kom frem, at overgrebene skulle have fundet sted i Ebeltoft og Aarhus C indenfor de seneste fire år og i forening med en 59-årig mand fra Aarhus C, der dagen forinden i et grundlovsforhør var blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Anklageren oplyste, at moren er sigtet for at have begået overgreb på datteren med sexlegetøj. Hun skulle desuden have hjulpet den 59-årige mand med at udføre oralsex på datteren og anden fysisk forulempelse.

Kvindens forsvarer sagde i grundlovsforhøret, inden det blev lukket for offentligheden på grund af sagens karakter, at hans klient var så påvirket af sagen, at hun ikke kan afhøres og derfor ikke ville udtale sig om sagen.

Østjyllands Politi oplyser, at moren blev varetægtsfængslet i fire uger. Hun ville ikke forholde sig til kendelse og kærede ikke kendelsen.

59-årig mand fængslet

Den 59-årige mand blev som nævnt varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør, der fandt sted dagen inden grundlovsforhøret med moren. Her lød sigtelsen på mindst to seksuelle forhold begået mod pigen indenfor de seneste to år i mandens lejlighed i Aarhus C.

Den ene episode skulle være sket i forbindelse med, at han gav hende massage, hvor han skulle have forulempet pigen med sine fingre. Ved den anden episode skulle han have fået pigen til at berøre ham.

Også grundlovsforhøret mod den 59-årige mand blev lukket efter oplæsning af sigtelsen. Dels på grund af sagens karakter og dels på grund af, at der under ransagning er fundet nogle usb stik og et kamera, som er blevet beslaglagt og skal undersøges. Der mangler også at blive afhørt vidner i sagen, fremgik det.

Den 59-årige mand erklærede sig uskyldig i alle sigtelser.

Publiceret 16 August 2019 14:30