Royal overraskelse til DHL Stafetten:

Pludselig var kronprinsen på banen

Kronprins Frederik løb en fornem tid til det store løbearrangement i Mindeparken

Nogle af de løbeglade deltagere i DHL Stafetten onsdag fik sig noget af en overraskelse, da de pludselig løb side om side med landets kommende konge.

Kronprins Frederik havde trukket i løbetøjet og løbeskoene for at deltage i det store arrangement, der i alt har op mod 45.000 deltagere.

Når kronprinsen deltager ved arrangementer, plejer offentligheden at få det at vide forinden, men øjensynligt var hans løbetur i privat regi.

I en pressemeddelelse fra Aarhus Motion fremgår det, at anledningen til, at kronprinsen dukkede op, var 25 års jubilæet for hans løbehold tilbage fra tiden, han boede i Aarhus.

Så han kunne tage den velkendte rute rundt om Marselisborg Slot og kavalerbygningen, hvor han boede under sin studietid.

Kronprinsen har haft en rygskade, der blandt andet gjorde, at han ikke kunne løbe i Royal Run tidligere på året, men den ser han ud til at være kommet godt igennem. I hvert fald klarede den 51-årige arvtager til tronen de fem kilometer på 24 minutter og 4 sekunder.

Jysk-ansatte og borgmester

Foruden kronprinsen var også borgmester Jakob Bundsgaard trukket i løbetøjet. Han skød aftenens stafet og walk i gang, men tog også selv den sceniske rute sammen med godt 2.800 løbere onsdag.

Blandt dem var også en del ansatte hos Jysk-koncernen, der mandag mistede stifter Lars Larsen.

Alle ansatte løb med sørgebind for at ære nu afdøde Dyne-Larsen.

"Vi synes, det er en fin måde at mindes vores tidligere ejer og vise vores respekt. Ved at bære båndet fortæller vi også, at vi vil arbejde videre med de værdier, han stod for, og udvikle forretningen i hans ånd," fortalte Tina Breinholt, der er Sales Manager for Jysk Finland.

dp

Publiceret 22 August 2019 09:25