Hellere for lidt end for meget, når det kommer til kosmetiske behandlinger, mener Susanne Mariegaard fra Anti Age Klinikken i Hørsholm.

Hellere for lidt end for meget, når det kommer til kosmetiske behandlinger, mener Susanne Mariegaard fra Anti Age Klinikken i Hørsholm. Foto: Morten Timm

Susanne klar med filler og botox:

Det naturlige skal skinne igennem

56-årige Susanne Mariegaard satser nu fuldtid på kosmetiske behandlinger med Anti Age Klinikken i Hørsholm, hvor hun hjælper personer til at blive en friskere udgave af dem selv

Af
Morten Timm

Kosmetiske behandlinger skal ikke forandre mennesker. Det skal give personen et løft til at blive en friskere udgave af sig selv. På en æstetisk og naturlig måde.

Det mener den 56-årige sygeplejerske Susanne Mariegaard fra Hørsholm, der 2½ år efter hun åbnede Anti Age Klinikken nu satser fuldtid på forretningen og er rykket ind i nye lokaler på Usserød Kongevej 7B, hvor hun deler adresse med skønhedsklinikken Clever Skincare.

"Jeg holder meget fast i det naturlige udseende. Man skal ikke se lavet ud, og spørger du mig, så synes jeg ikke, at det ser pænt ud med kæmpe læber, hvor man får det her abe-udtryk, og hvor det mest af alt ligner et misbrug," siger Susanne Mariegaard.

Hun mener, at det handler om etik og moral, og hvordan man afpasser behandlingen til både alder, udseende og ansigtsform.

"Hellere for lidt end for meget," fastslår hun.

Blåstemplet

Udover at være sygeplejerske har Susanne Mariegaard også taget en kosmetisk uddannelse og gennem flere år har hun arbejdet hos medicinalvirksomheder. Frem til nu hvor hun har valgt at satse alt på Anti Age Klinikken, der er både registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

I klinikken tilbyder Susanne Mariegaard at lave læber, kindben- og næsekorrektion, reduktion af mavefedt og fjernelse af dobbelthage samt en ny behandling mod appelsinhud. Der anvendes botox, belkyra og sukkermolekyler som filler.

I klinikken tilbyder Susanne Mariegaard at lave læber, kindben- og næsekorrektion, reduktion af mavefedt og fjernelse af dobbelthage samt en ny behandling mod appelsinhud. Der anvendes botox, belkyra og sukkermolekyler som filler. Foto: Morten Timm

Som ansvarlig læge har hun tilknyttet plastikkirurg Flemming Lauritsen, der har over 30 års erfaring og ligeledes underviser. Han kom på faste tidspunkter og foretager de indgreb, der kræver en læge.

I klinikken tilbyder hun at lave læber, kindben- og næsekorrektion, reduktion af mavefedt og fjernelse af dobbelthage samt en ny behandling mod appelsinhud.

Der anvendes botox, belkyra og sukkermolekyler som filler. De tiltrækker væske og udvides op til 1.000 gange deres egen vægt.

Ønsker ikke forandring

Susanne Mariegaard møder ofte delte meninger om at få lavet kosmetiske behandlinger, men det skyldes i høj grad de mange grelle tilfælde, hvor det bliver overgjort, vurderer hun.

"Rigtig mange er meget diskrete omkring, at de får lavet noget - og flere fortæller det ikke engang til deres mand. Men langt de fleste ønsker faktisk slet ikke en forandring af deres udseende," fortæller hun og fortsætter:

"De kommer til mig, fordi de fx synes, de ser trætte ud - og når de kigger sig i spejlet, er det ikke sådan de føler sig indeni. Det kan lyde som et luksusproblem, men når det begynder at gå folk psykisk på og begrænse deres væremåde - hvor de eksempelvis helt holder op med at grine, fordi de har set, at det giver mange rynker, så kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skal gøre noget for at blive den bedste version af sig selv."

For 56-årige Susanne Mariegaard fra Hørsholm skal kosmetiske behandlinger for alt i verden se naturlig og æstestisk ud. Hun har selv prøvet alle sine produkter.

For 56-årige Susanne Mariegaard fra Hørsholm skal kosmetiske behandlinger for alt i verden se naturlig og æstestisk ud. Hun har selv prøvet alle sine produkter. Foto: Morten Timm

Susanne tøver ikke med at svare ja på spørgsmålet om hun selv har fået lavet noget.

"Naturligvis. Jeg prøver da alle mine produkter af og stikker mig selv, så jeg kan se, hvordan det føles og hvordan det virker," lyder det fra den 56-årige klinikejer.

Publiceret 11 September 2019 07:00