Foto: Sydøstjyllands Politi.

Foto: Sydøstjyllands Politi.

Stjal lynhurtigt for 60.000 kroner: Nu er dette billede delt mere end 6600 gange

Sydøstjyllands Politi efterforsker stadig sagen om tyveriet af kostbare briller for i alt cirka 60.000 kroner, som fandt sted i en brillebutik i Galten - og den fotoefterlysning, som Sydøstjyllands Politi udsendte via sin Facebook-side er i skrivende stund blevet delt mere end 6600 gange.

Det begejstrer politiet, som har lavet denne opdatering:

"Tusind tak for jeres store engagement og villighed til at hjælpe med at opklare kriminalitet. Der er delt i vildskab og det har kastet en hel del henvendelser af sig, som vi lige nu arbejder videre med. Hvis det skulle føre til endelig opklaring og anholdelse af gerningsmanden, så får I endnu en update her på kanalen.

Tak igen - I er fantastiske!"

Sådan lød den oprindelige efterlysning:

"Vi har brug for jeres hjælp til at finde en formodet gerningsmand til et stort tyveri fra en brillebutik. Butikken ligger i Galten - men gerningsmanden kan jo komme hvor som helst fra. Så fra Gedser til Skagen, kig med her:

Det var fredag den 27. september omkring kl. 11.05. at en mand kom ind i Berger Optik på Torvet 3 i Galten. Han stjal 10-15 par briller af mærket Lindberg til en samlet værdi af ca. 60.000 kr. Han beskrives som mand, 35-40 år, almindelig af bygning, ca. 170cm høj, og han var iført en blå dunjakke og cowboybukser. Han talte dansk med accent.

Manden havde ca. 10 minutter før været Superbrugsen, Søndergade 47, i Galten, hvor han dog ikke købte noget og tilsyneladende heller ikke stjal noget. Men han efterlod et fint billede på overvågningskameraet…

Ved du noget? Kender du manden på billedet? Så du ham ankomme eller forlade Galten – eller er du blevet tilbudt billige briller? Kan du bidrage med oplysninger, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114. Kan du ikke hjælpe med oplysninger, så kan du dele opslaget, så det kommer ud til nogen, der kan hjælpe med oplysninger.

Til jer alle sammen – tak for hjælpen på forhånd."

Publiceret 13 October 2019 11:30