ANNONCE

Hos Bravo Tours får I en rejse, der er planlagt i detaljer efter netop jeres behov.

Oplev verden sammen

Er I mere end 10 personer, der skal ud at rejse og opleve verden sammen, er Bravo Tours gruppeafdeling klar til at hjælpe jer med at arrangere den bedste grupperejse

 

At rejse gør indtryk, og når du rejser sammen med andre, har du nogle at dele de mange store oplevelser med.

I Danmark rejser vi gerne sammen: Fodboldkammerater tager til store kampe på berømte stadioner, cykelklubber bestiger bjerge kendt fra Tour de France, seniorer nyder pensionistlivet sammen under fremmede himmelstrøg, og kolleger tager på konferencer i udlandet.

Uanset om I rejser for motionens, fornøjelsens, hyggens eller arbejdets skyld, er det et stort arbejde at planlægge en rejse med mange deltagere.

Hvis I er mere end 10 personer, der skal ud at rejse sammen, er gruppeafdelingen i Bravo Tours klar til at gøre hele arbejdet for jer.

Medarbejderne i Bravo Tours gruppeafdeling er eksperter i aktiv ferie, seniorvenlige destinationer og mange andre måder at rejse på.

Medarbejderne i Bravo Tours gruppeafdeling er eksperter i aktiv ferie, seniorvenlige destinationer og mange andre måder at rejse på.

 

Erfaring og specialviden

Rejsekonsulenterne i Bravo Tours gruppeafdeling er eksperter i at sammensætte og skræddersy rejsen, så den passer til lige præcis de ønsker og behov, jeres gruppe har.

Med deres erfaring og specialviden ved de, hvordan I kan få den bedste ferie.

Nogle rejsekonsulenter er eksperter i aktive ferier, hvor I skal cykle, spille tennis eller golf. Andre har stor viden om, hvor I kan finde de bedst egnede hoteller til seniorer. Og så er der de rejsekonsulenter, der har helt styr på, hvilke destinationer og hoteller, der egner sig bedst til flere generationer, der rejser sammen.

Uanset jeres behov kan Bravo Tours hjælpe jer.

 

Fra idé til færdig rejse

I bestemmer selv, hvor meget Bravo Tours skal tage sig af. Bravo Tours kan klare alt fra fly, hotel og transport til udflugter, aktiviteter, måltider, og hvad der ellers hører til en god og oplevelsesrig grupperejse.

Lige meget hvilken løsning I vælger, kan I være sikre på at få dansk rejselederservice på rejsemålet, og det vil være den samme rejsekonsulent, der tager sig af hele jeres planlægning fra idé til færdig rejse.

I får en rejse planlagt i detaljer efter jeres behov og tilpasset jeres gruppe.

 

Verden for jeres fødder

I behøver ikke have en helt klar forestilling om, hvad jeres gruppe vil, når I henvender jer til Bravo Tours første gang.

Medarbejderne i gruppeafdelingen skal nok hjælpe jer med at finde frem til jeres helt specifikke behov, og hvordan I kan få det tilfredsstillet på bedst mulige måde, uanset om I ønsker solferie, rundrejse, aktiv ferie eller storbyoplevelser.

Grupperejser med Bravo Tours kan flyve fra lufthavne i Billund, København, Aalborg, Aarhus og Hamburg, og I har en stor del af verden til jeres rådighed.

Bravo Tours har destinationer i det meste af Europa og tilbyder også eksotiske rejsemål i bl.a. Thailand, Indonesien, Caribien og Zanzibar.

Hvor skal jeres gruppe hen?