ANNONCE

Calabrien er kendt i hele Italien for sine fantastiske sandstrande.

Oplev det autentiske Syditalien

Rejs med Bravo Tours til det spektakulære og prisvenlige Calabrien, hvor mange italienere selv foretrækker at holde ferie

 

Calabrien er et af italienernes egne yndlingssteder, og et større kvalitetsstempel kan et feriested næsten ikke få.

Du kan tage med Bravo Tours i italienernes fodspor og besøge det autentiske Calabrien, som er kendt i hele Italien for sine fantastiske sandstrande, der er nogle af landets bedste – både til badning og snorkling.

Strandene ligger som perler på en snor langs hele kysten, og modsat mange andre strande i det populære land er de ikke overrendt af badegæster.

Støvlelandets smukke fod

Italien kaldes ’Støvlelandet’, og halvøen Calabrien er Italiens fod. Regionen er kendt for sine bjergrige landskaber og de små, hyggelige og helt autentiske landsbyer, hvor livet går sin stille gang.

Her kan du både slappe af på ren solferie og komme helt tæt på det ægte italienske liv.

De kulinariske oplevelser med gode vine og lækker mad står i kø i Calabrien, der er cirka 30 procent billigere at leve i end det nordlige Italien, mange danskere kender fra kør-selv-ferier.

Bravo Tours tilbyder en bred vifte af hoteller og oplevelser på dette spændende, nye rejsemål og flyver til Calabrien direkte fra Billund og København.

 

Tropea er et kapitel for sig

Mange foretrækker at leje bil, når de er i Calabrien, for taxaer og offentlig transport som busser eksisterer næsten ikke. Med en lejet bil har I nem transport til de mange spændende udflugtsmål i området, blandt andet Calabriens flotte nationalparker.

Blandt de mange unikke oplevelser, der venter dig i Calabrien, er byen Tropea et kapitel for sig. Med sine snoede gader er Tropea juvelen blandt kystbyerne på kyststrækningen Capo Vaticano.

I Tropea kan I opleve et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker samt ikke mindst isbarer, hvor I kan smage nyde den fremragende italienske is.

Tropea blev grundlagt for mere end 2.000 år siden, og den ældste del af byen er i dag vokset sammen med en 70 meter høj klippe ude havet. Mere spektakulært bliver det ikke.

 

Sicilien og Zambrone

Calabrien egner sig godt som udgangspunkt for smukke dagsture, hvor I får masser af italiensk natur, kultur og historie under huden.

I kan for eksempel tage en dag til Sicilien, der er forbundet til Calabrien med en kort færgetur mellem Siciliens tredjestørste by Messina og Villa San Giovanni på Calabriens sydvestlige spids.

Er du til fred og ro, er maleriske Zambrone det perfekte valg. Her får du rig mulighed for at nyde ferielivet, god mad og dejlig vin i naturskønne omgivelser med turkisblåt hav og gode strande, der får dig helt ned i gear.