ANNONCE

En afbudsrejse med Sun Tours er en fuld ferie med garanti for gode ferieminder – blot for færre penge.

Is i maven gi’r store – og billige – rejseoplevelser

Med en afbudsrejse fra Sun Tours venter jeres solferie altid lige rundt om hjørnet. Kvaliteten af rejsen er den samme som altid. Den er bare meget billigere.

 

Hos Sun Tours bliver I året rundt belønnet for jeres fleksibilitet med billige last minute-rejser til solbeskinnede destinationer.

Priser og destinationer i det brede udbud af afbudsrejser hos Sun Tours opdateres løbende og er værd at følge med i, så I kan slå til, når tidspunkt, destination og pris passer jer.

Costa Calma på den kanariske ø Fuerteventura.

 

Samme høje kvalitet

Med en afbudsrejse får I akkurat samme høje kvalitet. De eneste på destinationen, der ved, at I er med på en billig afbudsrejse, er jer selv, og I får derfor samme gode behandling som andre rejsegæster fra Sun Tours på destinationen.

I lufthavnen bliver I modtaget af dansktalende guides, der guider jer videre til hotel eller resort, hvis I har bestilt transfer. På hotellet har I adgang til de samme faciliteter som andre rejsegæster.

Kort sagt: En afbudsrejse med Sun Tours er en fuld ferie med garanti for gode ferieminder – blot for færre penge.

Bestil i ro og mag

Engang købte man afbudsrejser ved at møde op i lufthavnen med pakket kuffert og åbent sind, spændt på, hvor man ville kunne rejse hen.

I dag kan I planlægge jeres afbudsrejse derhjemme i ro og mag, og ventetiden på at komme afsted er meget kortere end normalt.

I skal ikke nødvendigvis kunne rejse inden for få timer, idet de fleste afbudsrejser har afrejse et par uger frem i tiden.

Når I kender jeres foretrukne rejsetidspunkt, kan I holde øje med, om der dukker en afbudsrejse op, som matcher jeres budget og ønsker til destination.

I kan stadig komme afsted med meget kort varsel samme eller næste dag. Blot skal I være opmærksomme på, at antallet af pladser kan være begrænsede tæt på afrejsedagen.

 

Is i maven

Tommelfingerreglen er, at prisen på en afbudsrejse er lavere, jo kortere tid der er til afgang.

Derfor kan der være mange penge at spare, hvis I har is i maven og er fleksible i forhold til, hvor I skal rejse hen.

Risikoen er naturligvis, at jeres impulsive drømmerejse kan ryge i vasken, hvis I tøver for længe.

De kanariske øer trækker

Det brede udvalg af afbudsrejser hos Sun Tours dækker de mest populære rejsemål i Europa.

Sun Tours har billige afbudsrejser hele året, men udvalget varierer naturligvis efter sæson, udbud og efterspørgsel.

I vinterhalvåret er det især de kanariske øer, der giver varmesøgende danskere gode muligheder for at komme billigt øer som Lanzarote, Gran Canaria og Fuerteventura.

Om sommeren kan I vælge mellem Sun Tours mange destinationer i det sydlige Europa og andre solrige steder i verden, når I er på jagt efter en billig afbudsrejse.

Afgang fra både Jylland og København

Sun Tours’ afbudsrejser har afgang fra København, Billund og Aalborg.

Dermed risikerer I ikke, at besparelsen på jeres billige afbudsrejse bliver spist op af transportudgifter til lufthavnen, uanset hvor i Danmark I bor.