Gentofte-borger Simi Jan står bag et stort juleshow, hvor der samles ind til 'Børnesagens Fællesråd'. Foto: Per Arnesen

Gentofte-borger Simi Jan står bag et stort juleshow, hvor der samles ind til 'Børnesagens Fællesråd'. Foto: Per Arnesen

Simi Jan skaber stort juleshow til fordel for 'Børnesagens Fællesråd'

Gentofte-borger Simi Jan arrangerer et stort juleshow til fordel for udsatte familier

Af
Signe Haahr Pedersen

velgørenhed Det var en spontan idé, som nu har vokset sig stor. Gentofte-borger og korrespondent for TV2 Nyhederne Simi Jan har sat sig for at hjælpe børn i Danmark, som lever i familier, hvor der ikke er råd til julehygge.

Derfor har hun stablet et stort børnejuleshow på benene til fordel for 'Børnesagens Fællesråd', som giver julehjælp til enlige forsørgere.

”Vi taler om børn, som ofte ikke får nok mad, eller har råd til vintertøj, en biograftur eller fritidsaktiviteter. Det forventer jeg at opleve i Afghanistan og i Mellemøsten generelt. Men i Danmark, der er et af verdens rigeste lande kan det ikke passe. Jeg læste en julehjælpsansøgning fra en enlig mor, som skriver, at hendes største ønske er at kunne give sin datter en gave og en tur i biografen for at se en julefilm. Det gør virkelig indtryk,” siger Simi Jan til Villabyerne.

Showet foregår søndag 24. november i Pressen i København fra kl. 11.30, og på scenen kan man blandt andet opleve Ramasjangheltene Motor Mille og Onkel Reje. Billetter købes via hjemmesiden simisamlerind.dk.

Publiceret 15 November 2019 10:00