ANNONCE

Du kan blandt andet komme på safari i Afrika med Bravo Tours. Her et vue ud over nationalparken Masai Mara i Kenya.

Hvor skal din næste rejse gå hen?

Hvad betyder mest for dig – hotellet, destinationen eller rejseformen? Hos Bravo Tours kan du designe din næste udforskning af verden ud fra dine egne ønsker og behov.

 

At rejse og opleve verden er at leve, og verden er lille, når du rejser med Bravo Tours. Her finder du et stort udvalg af rejsemuligheder og destinationer, der gør det muligt for dig at skræddersy din næste tur ud i verden i forhold til dine egne ønsker og behov.

Alt efter sæson og din foretrukne rejseform tilbyder Bravo Tours mange forskellige destinationer i Europa, Mellem- og Sydamerika, Afrika og Asien.

Og hele året kan du komme på storbyferier til mange metropoler i verden.

Vi er alle forskellige, og hos Bravo Tours kan du starte søgningen på din næste rejse i ro og mag derhjemme ud fra de kriterier, der betyder mest for dig, uanset om det er hotellet, destinationen eller rejseformen.

Med Bravo Tours kan du blandt andet komme på rundrejse i Jordan.

Hvad ønsker du af dit hotel?

Hos Bravo Tours kan du søge på hoteller med specifikke faciliteter.

Vil du bo i værelse eller lejlighed, skal der være vandland, skal hotellet ligge maksimalt 100 meter fra stranden, og ønsker du all inclusive eller mulighed for fitness, spa og wellness?

Mulighederne er utallige.

Du kan også vælge hoteller med ekstraordinær kort transport fra lufthavnen eller hoteller med børneklub og børnepool eller hoteller, der er særligt velegnede for handicappede og gangbesværede.

Volcán Arenal i Costa Rica.

En rejseform der passer dig

I dag har vi individuelle ønsker til vores rejseform, og dem har du rig mulighed for at få opfyldt hos Bravo Tours.

Udover den traditionelle solferie til sydens sol og pools kan du blandt andet vælge mellem rundrejser, safarirejser, golfferie, krydstogt og aktiv ferie med mulighed for at løbe, cykle, vandre og spille tennis mv.

Bravo Tours arrangerer rundrejser, hvor du kan udforske spændende lande som Costa Rica, Cuba og Jordan, mens safarirejserne bringer dig tæt på eksotiske afrikanske dyr i Kenya og Tanzania.

En safari-rejse med Bravo Tours bringer dig tæt på eksotiske afrikanske dyr i Kenya og Tanzania.

Premium – ud over det sædvanlige

Premium-rejser er for dig, der ønsker lidt over det sædvanlige. Her har Bravo Tours håndplukket rejsemålets bedste oplevelser til dig, så du har garanti for at komme hjem med de bedste ferieminder fra en begivenhedsrig rejse til skønne omgivelser.

På en Premium-rejse følger Bravo Tours’ dansktalende rejseledere med dig hele vejen. De kender rejsemålet og historien bag alle oplevelserne, der venter dig.

Du kan også komme i kontakt med dem og få svar på dine spørgsmål på en særlig servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Med en Premium-rejse får du god standard på hotellet, særligt udvalgte udflugter og mange oplevelser for pengene, fordi du ikke skal tilkøbe udflugter særskilt på rejsemålet.

El Capitolio i hovedstaden Havana er en at de mest besøgte seværdigheder i Cuba.

Afgang fra både Jylland og København

Bravo Tours’ rejser har afgang fra Billund, København, Aalborg, Aarhus og Hamborg.

Dermed har du nem adgang til lufthavnen og din næste store ferieoplevelse, uanset hvor du bor i Danmark.