ANNONCE

Hvor er der varmt på ferien?

Selvom den rigtige vinterkulde stadig er udeblevet fra Danmark denne vinter, så er vi mange, der ønsker os langt væk til sydens sol og varme. Men hvornår er der varmt og dejligt på de kendte rejsemål?

Er der varmt på Costa del Sol i januar? Er der varmt på Algarvekysten i februar? Er der varmt på De græske Øer i marts? Hvor er der varmt i januar, februar eller marts?

Alle ovenstående spørgsmål er nogle af dem, som vi danskere stiller os selv, når vi planlægger vores ferie. En dejlig varm ferie med masser af solskin er nemlig noget af det, som vi danskere holder allermest af.

12 artikler guider dig til den varme ferie
Prissammenligningstjenesten Travelmarket.dk har besluttet sig for at forsøge at hjælpe de varmehungrende danskere med at finde de rigtige varme rejsemål til deres ferie.

Hjælpen kommer i form af 12 uddybende artikler om varme rejsemål i årets 12 måneder, og alle artiklerne er samlet i en varmeguide, hvorfra du udvælger den måned, du gerne vil ud og rejse i.

I januar er der for eksempel behageligt varmt i Dubai, Florida, Dansk Vestindien og på Kap Verde Øerne. Vil du have tropisk klima, anbefaler guiden blandt andet, at du tager til Goa, Zanzibar eller Bali.

Vælger du at rejse i maj, er billedet helt anderledes. I maj er mange af danskernes rigtige charterfavoritter blevet varmet op, og guiden anbefaler blandt andet Grækenland, Spanien, Egypten, Italien, Kroatien og flere fjerne rejsemål. Rejsemålene er opdelt i rejsemål med temperaturer op til 23 grader, temperaturer fra 24 til 28 grader samt tropiske rejsemål med endnu varmere temperaturer.

Ønsker du at bliver varmet op lige inden, den danske vinter lægger sig over os, er en ferie i november lige sagen. Også her har Travelmarket lavet en guide, der fortæller om forskellige rejsemål. I guiden er rejsemålene opdelt i lune rejsemål, solrige og varme rejsemål samt rejsemål med tropisk klima. Stiller du dig selv spørgsmålet: Hvor er der varmt i november?, så fortæller guiden om rejsemål med alt fra 18 til 35 graders varme.

Klimatabeller – en alternativ måde at søge på
Er du ikke på udkig efter vejret i en bestemt måned, men ønsker i stedet at undersøge klimaet på et bestemt rejsemål? Så kan du søge efter rejser med Travelmarkets klimatabeller. Travelmarket har indsamlet vejrinformationer fra de fleste lande i verden, og viser dig maksimale temperaturer, minimumtemperaturer, nedbørsmængder, antal nedbørsdage samt dage med frost for mange forskellige rejsemål.

Travelmarket

Nørregade 71-77

7100 Vejle

www.travelmarket.dk