Arkivfoto.

41-årig bevæbnet kvinde: Standset i bil med narko og stjålne nummerplader

Uddrag af døgnrapporten fra politiet

Under patruljekørsel lørdag kl. 20:30 standsede politiet en personbil på Runevej i Aarhus V .Det viste sig at være en god idé, for bilen blev standset, da patruljen kunne konstatere, at bagerste nummerplade var afmeldt og meldt stjålet. Føreren af bilen, en 41-årig kvinde, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, og ved visitation blev hun fundet i besiddelse af narko og en ulovlig kniv. Kvinden blev anholdt og medtaget for udtagelse af blodprøve. Herefter blev kvinden sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, lov om euforiserende stoffer, besiddelse af ulovlig kniv og tyveri af nummerplader, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En 18-årig mand førte lørdag aften kl. 21:09 en varebil ad Søftenvej, 8200 Aarhus N, hvor han af ukendte årsager kørte frontalt sammen med en modkørende bil, ført af en 27-årig mand. Begge bilister blev kørt til Skejby for tjek, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Lørdag kl. 20:52 modtog politiet en anmeldelse om, at en bil, der kørte på Emiliehøj, 8270 Højbjerg, kørte usikkert og slingrende. Da politiet kom til stedet, var føreren af bilen, en 63-årig mand, ved at parkere. Manden blev skønnet påvirket af spiritus og en alkometertest viste over det tilladte. Den 63-årige blev derfor anholdt og medtaget for udtagelse af blodprøve. Han blev derefter sigtet for spirituskørsel og løsladt.

Lørdag kl. 16:01 blev en 41-årig kvindelig bilist stadset på Schleppegrellsgade, Aarhus C, kvinden havde ikke generhvervet førerretten, hvorfor hun blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Publiceret 12 July 2020 10:44