STIHL er verdens førende motorsavsmærke - men skal du vælge benzin eller batteri?

Er du en af de mange, der gennem december og januar måned har sanket brænde i skoven, og nu skal hjem og skære stykkerne op? Så er det nok værd at kigge med her! Det er nemlig vigtigt at vælge den rette motorsav til det rette arbejde.

Artiklens øverste billede
STHIL
Denne artikel er sponsoreret af

thats_why_bga57_dk_(Source).mp4

Let at bruge, svær at slippe. Den batteridrevne MSA 140 C-B er det rette valg til dig, der skal klare brændet derhjemme og beskære mindre buske og træer. Se filmen!

Alle maskinerne fra STIHL er af tysk kvalitet og udvalget er stort, så du kan helt sikkert finde den rette maskine, til det rette arbejde og ikke mindst til den rette pris.

Men hvilken type sav skal man vælge?

Motorsaven til brug i skoven er typisk en af de lidt større, og dermed også lidt tungere af slagsen. Perfekt til skovarbejde, men måske knap så praktisk hjemme i privaten, hvor man blot skal opskære brændet fra en savbuk, og måske beskære lidt hist og pist. Her vil man typisk gerne have en lidt lettere motorsav.

STIHL motorsave sælges kun hos autoriserede forhandleres – sådan sikres du den rette vejledning. Forhandlerne gennemgår løbende nye kurser og har alle eget værksted, så de også kan hjælpe med service. STIHL har udviklet maskiner i mere end 90 år, og er så sikre på, at du bliver tilfreds, at de tilbyder fuld tilfredshed eller pengene retur indenfor 7 dage*.

STIHL batterimotorsave fra AK-systemet deler batteri med en række andre havemaskiner i samme serie – ét batteri, mange muligheder!

Batterimotorsave fra STIHL

Fordele: Støjsvage, lette at starte med blot et tryk på en knap, lav vægt, deler batteri med andre STIHL havemaskiner.

Ulemper: Maksimal driftstid er afhængig af batteri og brug, typisk lidt mindre sværd/kæde i forhold til benzinmotorsavene.

Klik her og læs mere om batterimotorsave!

STIHL motorsav med PicoDuro savkæde.mp4

*Gælder alle STIHL maskiner op til 7.995,-

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen