Zonemassage fryser fedtet væk

Zonemassage oplever en overvældende interesse i deres nye behandling med fedtfrysning. Derfor opruster de og er nu tre uddannede til at fryse uønsket fedt væk.

Artiklens øverste billede
Denne artikel er sponsoreret af

Når man lægger sig på briksen hos Zonemassage på Adelgade 115 i Skanderborg, er det som regel med en øm skulder, spændt nakken eller smerter flere steder i kroppen.

”Vi ser altid på hele kroppen, fordi lokale smerter kan skyldes flere ting. Vi ville udvide vores behandlingsmuligheder og har derfor investeret i en maskine ved navn Cryo 21, der kan hjælpe os med at smertebehandle dybere i musklerne, end vi selv kan massere. Men maskinen har også mange andre funktioner end smertebehandling. Den kan blandt andet fryse uønsket fedt væk,” fortæller Henrik Lund, der er massør ved Zonemassage.

Populært uden bivirkninger

Det har vist sig, at netop fedtfrysningen er en særdeles attraktiv funktion. Med en lille rund plade glidende over huden, kan Zonemassage fryse overskydende fedt væk.

”Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men når fedtceller behandles med kulde under otte grader, dør de. Og de kommer ikke tilbage, så derfor er behandlingen permanent. Når vi oplever så stor en efterspørgsel på fedtfrysning, er det også fordi, der ikke er bivirkninger ved behandlingen, som der kan være ved fedtsugning og andre fedtoperationer”, forklarer Henrik.

De frosne fedtceller omdannes til affaldsstoffer, som udskilles naturligt i kroppen, så man bliver højst lidt ekstra tørstig efter en behandling. Der er også mulighed for at få bugt med skrækmærker, mormorarme, dobbelthage og cellulite. Travlheden hos Zonemassage har medført, at Eve og Henrik, der selv er uddannet i at fryse fedtceller, har uddannet endnu en medarbejder til fedtfrysning og ansat Naomi James.

”Med Naomi på holdet kan vi imødekomme den store efterspørgsel på fedtfrysning og samtidig have tid til at udføre massage, som vi plejer” siger Eve, indehaver af Zonemassage.

Hvorfor har du fået fedtfrysning?

Helle Toft Skov Sørensen, 50 år, Hornsyld:

Helle Toft Skov Sørensen

Jeg har tabt mig 80 kilo og har en masse løs hud, der skal strammes op. Jeg var skeptisk, da jeg hørte om fedtfrysning og opstramning. Hvem pokker vil ikke være det? Men jeg må simpelthen tage hatten af, for den ene behandling, jeg har fået, batter virkelig. Der er markant forskel efter én behandling på mine lår, så nu kan jeg gå meget mere ubesværet og uden at få slidsår på inderlårene.

Pia-Louise Würtz Lindhardt, 33 år, Silkeborg:

Pia-Louise Würtz Lindhardt

Jeg har to børn på 8 og 9 år, og selv om jeg træner på daglig basis, er det velkendte håndtag lige over buksekanten ekstrem svær at træne væk. Men det er forsvundet i fedtfrysning, og så har jeg fået tonet min krop yderlig op og fået fjernet løs mor-hud omkring navlen. Det er helt surrealistisk, så synlige resultaterne er. Jeg har flere veninder, der forgæves har prøvet det med en vakuum-behandling, men hos Zonemassage er det en håndholdt behandling, som de tilpasser den enkelte og de problemområder, man har.

Denne artikel er sponsoreret af:

Zonemassage

Adelgade 115

8660 Skanderborg

Tlf.: 71 99 22 94

info@zonemassage.dk

www.zonemassage.dk

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen