Danskerne erstatter all inclusive i syden med all inclusive til haven

Sidste år bød på en voldsom nedgang i flytrafikken i de danske lufthavne, og danskerne har i høj grad måttet vinke farvel til poolen og de kulørte drinks under sydens himmelstrøg. Det betyder dog ikke, at de helt har droppet all inclusive-konceptet, for nu er det havens tur til at blive forkælet. Glæd dig til en spændende udvidelse af sidste års STIHL All Inclusive succes

Artiklens øverste billede
STHIL
Denne artikel er sponsoreret af

Sammenlignet med året før faldt flytrafikken i de danske lufthavne med hele 75 procent i 2020. Danskerne har derfor nydt sommeren og foråret hjemme i haven eller sommerhuset, hvor boligdrømme og gør-det-selv-projekter har haft rig mulighed for at blomstre. De manglende rejser har dog ikke betydet, at danskerne har vinket helt farvel til all inclusive-fænomenet, for løsninger der giver service og tryghed er i høj kurs hos danskerne, har man erfaret hos STIHL, der bl.a. sælger kvalitetshavemaskiner til både private og profesionelle. Efter en vellykket lancering af en ny finansieringsordning af iMOW robotplæneklippere sidste år, udvides STIHL All Inclusive til at gælde en bredere vifte af batteridrevne maskiner, for ifølge den danske landechef Michael Nielsen, så er komfort og god service i høj kurs hos de danske haveejere:

”Danskerne har taget abonnement- og leasingløsningerne til sig indenfor en lang række områder, så sidste år var vi jo spændte på at se, om det også ville falde i god jord ift. haven. Det gjorde det, og det er derfor, vi nu udvider vores finansieringsordning,” fortæller han og tilføjer: ”I dag søger haveejere i højere grad komfort, og de vil hellere bruge tiden i haven på afslapning end på at slå græs og bøvle med gamle maskiner.”

Både unge og ældre er til all inclusive

Michael Nielsen fortæller, at det særligt er de unge haveentusiaster, der i første omgang har taget STIHL All Inclusive til sig, men de har også oplevet, at den ældre generation har stået klar til at få mere convenience i haven:

”Den typiske STIHL All Inclusive-kunde er haveejeren mellem 25 og 40 år. De vil jo gerne bruge tiden med børnene i stedet for at slå græs. Men faktisk så har 65+ generation også meldt sig på banen. De vil også hellere nyde tilværelsen og dyrke deres interesser i stedet for at bruge tid på at passe plænen.”

Den nye udvidelse af STIHL All Inclusive går under navnet Garden Care og kommer i størrelserne small til XXL, så alle, uanset havestørrelse og behov, kan finde den helt rette løsning. Alle Garden Care pakkerne indeholder en iMOW robotplæneklipper samt udvalgte batteridrevne havemaskiner. Der er fx en såkaldt Garden Care Medium med en iMOW til mellemstore græsarealer samt en græstrimmer, en hækkeklipper og tilhørende batterier og ladere. Installation af robotten samt service og vinteropbevaring af denne i fire år sørger STIHL forhandleren for. Så kan der blive masser af tid til at nyde sommeren med trampolinspring, vandkamp, grill på terrassen, eller hvad man ellers holder af.

Mindre støj og bedre miljø er populært

Maskinerne i Garden Care pakkerne er alle batteridrevne, og det betyder mindre støj i sommerlandskabet og mindre udstødning. Og det er ifølge Michael Nielsen vigtigt for danskerne:

”Vores kunder går ofte meget målrettet efter de elektriske og batteridrevne maskiner, fordi de gerne vil bidrage til en lidt grønnere hverdag,” fortæller han og uddyber: ”Til STIHL All Inclusive hører også et andet miljøtiltag. Efter fire år kan man sammen med sin forhandler gennemgå mulighederne for en ny iMOW, og hvilken model der passer – måske man drømmer om en opgraderet model. Indgår man en ny aftale, vil den gamle model blive købt tilbage modsvarende brugtværdien, og sendes derefter til de baltiske lande, hvor den vil erstatte en motordrevet plæneklipper. Det giver for os rigtig god mening.”

STIHL All Inclusive kort fortalt

Med STIHL All Inclusive vælger man enten en iMOW eller den Garden Care-pakke, der passer bedst til sin have – finansieret gennem et fast månedligt beløb fordelt over 60 måneder. Der er ingen renter, oprettelsesgebyr eller udbetaling. For robotplæneklipperen er installation, et årligt service og vinteropbevaring også inkluderet i fire år, hvorefter man kan vælge at beholde sin iMOW eller opgradere til en ny model. De øvrige produkter i Garden Care pakken beholder man.

STIHL All Inclusive tilbydes af over 70 udvalgte forhandlere over hele landet. Læs mere på www.stihlallinclusive.dk

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.