Sådan kan du spare lidt i budgettet hver måned

Mange danskere sidder hver måned og ville ønske, at der lige var et par hundrede kroner ekstra i budgettet. Bare så de lige kunne have råd til en tur i biografen med kæresten lørdag aften, eller en omgang bowling med børnene om fredagen. Der findes dog lette måder at løsne lidt op for den hårdt prøvede økonomi. En af dem er på elregningen, hvor mange danskere bare betale regningen en gang hvert kvartal uden egentlig at ane, hvad pengene går til. Hos Blue Energy kan du spare på el-, internet- og forsikringsregningen og få mange andre gode tilbud med i købet.

Hos Blue Energy kan du spare på el-, internet- og forsikringsregningen og få mange andre gode tilbud med i købet.

 

Spar på elregningen og forsikringerne med god samvittighed

El- og forsikringsregninger er som sagt nogle af de punkter, de fleste nok betaler uvidende om, hvad de får for pengene. Det er samtidig også nogle af de ting, man i nutidens verden bare bliver nødt til at betale for. Det giver sig selv, at det i dag vil være meget svært at leve uden strøm. Forsikringer derimod er noget man i princippet godt kunne leve uden, men uden dem, kan man ved uheld sætte sig selv i en position, hvor man står i gæld til livet resten af ens dage. Hvis man køber Blue Energy til gengæld, kan man i fremtiden både få klimavenligt strøm, så samvittigheden og ikke mindst kloden ikke tager skade, og derudover kan man også få forsikringer, der sikrer en mod uheld og tilfældigheder i livet

Spar penge på madregningen

De fleste familier i Danmark smider hvert år mad ud til værdi af flere tusinde kroner. Ligeledes bliver der hvert år brugt formuer på take away og fast food. Hvis man stopper med det ene og skærer ned på det andet, kan man hver måned sparer mange penge, der kan gå til sjovere ting. Undgå unødvendig madspild ved at planlægge dine indkøb sådan, at du køber ind til flere dage ud i fremtiden. Hvis du ikke er planlægger-typen, så gør i det mindste dig selv den tjeneste at kigge i fryseren og i køleskabet, før du handler. Der vil næsten altid være nogle rester, du kan bruge til dagens madlavning.

Anvend prisportaler, når du handler på nettet

I dag foregår en kæmpe del af alt handel online, og er du en af dem, der handler der, er der gode måder at spare mange penge på. Der findes nemlig prisportaler til næsten alle slags varer. Prisportaler sammenligner alle lignende varer på nettet og viser dig, hvor du billigst kan finde den pågældende vare. Når du skal ferie på eksempelvis, kan du bruge forskellige portaler til at sammenligne flypriser, hoteller og billeje og på den måde komme billigst muligt ud at rejse. Når du skal købe tøj, er der meget ofte flere forskellige sites, der tilbyder den samme vare, og her kan det ligeledes betale sig at sammenligne priserne derpå. Du kan også sammenligne tilbudsaviserne på de lokale supermarkeder, og planlægge dine indkøb alt efter, hvor du finder de bedste tilbud.