Annoncørbetalt indhold

Vægudsmykning til boligen

Trænger dit hjem til en opfriskning? Med vægdekorationer i alverdens farver, former og størrelser kan du give din bolig et friskt pust af fornyelse på ingen tid og uden brug af større ressourcer. Én af tidens store boligtrends er at pifte hjemmet op med plakater. Læs med her for at finde inspiration til, hvordan det kan blive aktuelt for din bolig. Læs også med for at lære mere om flere muligheder for at finde den perfekte dekoration til din bolig.

 

Plakater

Hvis dit hjem til tider kan føles tomt og upersonligt, kan du ved hjælp af plakater hurtigt og nemt få tilført lidt ekstra stemning. Ud fra dine stilmæssige præferencer og interesser kan du med plakaterne tilføre et specielt præg på din bolig, så du og dine gæster aldrig skal være i tvivl om, hvem der bor i det pågældende hjem. Ved hjælp af de mange forskellige undertemaer indenfor plakatgenren, kan du blive hjulpet på vej mod at finden den helt perfekte plakat til netop dit hjem. Det kan du eksempelvis gøre ved at dekorere dine vægge med trendy tekstplakater, designplakater af flotte motiver i alverdens farver og former eller ved eksempelvis musik- og filmplakater, så ikoniske klassikere kan pryde din boligs udtryk. Helt sikkert er det i hvert fald, at du med plakater der matcher din stil og interesser vil føle dig meget mere på bølgelængde med din bolig.

 

Wallstickers

Når der tales om vægophæng, tænker de fleste oftest på traditionelle plakater eller billeder. Men foruden tidens populære plakater kan du også opsætte wallstickers i dit hjem, både indendøre, men også udenfor. Wallstickers kommer i utallige former, farver og med både citater og tekster, der kan tilpasses hvert enkelt rum i din bolig. Fordelen ved de mange wallstickers er også, at de med deres diversitet og forskellige udtryk kan gøres komiske, æstetiske eller praktiske - kun fantasien sætter grænser. For eksempel kan du udsmykke dit badeværelse med sjove og praktiske wallstickers, så du og dine gæster kan få et lille grin, hver gang wc’et skal besøges. Du kan også vælge at gøre din ellers kedelige postkasse mere personlig og vælge blandt mange designs. Du kan selvfølgelig også udsmykke børneværelset med dit barns foretrukne wallstickers og skabe et eventyrligt frirum for masser af sjov og leg.

 

Personlige designs

Mulighederne indenfor vægdekorationer er mange. Du kan finde utallige designs, farver og både tekstmæssige og grafiske udtryk repræsenteret. Men dette behøver ikke nødvendigvis være en forsikring om, at lige netop du finder noget, der matcher din bolig og smag. Hvis du derfor synes, at det kan være svært at finde den rette vægudsmykning, kan du i stedet vælge at designe din egen plakat eller wallsticker. Det kan du gøre på baggrund af farveteamerne i dit hjem, ved brugen af familiebilleder eller noget helt tredje. På den måde kan du altså gå direkte efter udtryk, som kan give din bolig et personligt og unikt twist og dermed passe perfekt til resten af dit hjem.