Annoncørbetalt indhold

Få styr på din boligrenovering

Artiklen er skrevet i samarbejde med Velfac, og der vil forekomme betalt indhold.

En boligrenovering kan være noget af en mundfuld, hvis du selv står for det meste. Det kan være svært at overskue alt det, der skal ordnes, vælges og bestilles hjem. Derfor vil vi gerne gøre det lidt nemmere for dig at klare boligrenoveringen, så du kan komme i mål med dit projekt. Vi kigger nærmere på, hvor du finder alt det, du skal bruge til både udendørs renovering og de centrale rum i boligen.

Nye døre til boligen

En facaderenovering kan koste både tid og kræfter for dig, men til gengæld er det et projekt, som du selv kan klare det meste af. Måske din bolig trænger til en lille opfriskning, så det tager sig ekstra flot ud, når blomsterne for alvor springer ud. Her kan en facadedør gøre en stor forskel for din boligs udseende, og det kan faktisk spare dig for en masse tid. Der findes ikke en specifik pris på en facadedør, da der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til prisen. Du kan med fordel besøge Velfac.dk og se deres store udvalg af facadedøre.

I takt med en ny facadedør, så kan dine terrassedøre måske også trænge til en udskiftning. Har du standardmål på dine vinduer i boligen, så vil det være et nemt og overskueligt projekt også at få skiftet denne dør.

Spar penge på køkkenet og få hjælp

Har du et budget til din renovering af køkkenet, og står du selv for det meste? Du har faktisk flere muligheder for at klare renoveringen, og en af dem indebærer hjælp udefra, så du slipper for det hårde og tidskrævende arbejde. Vælger du at kigge efter er billigere køkken, så har du penge til at få hjælp fra en professionel. Du finder i dag gode køkkener til billige penge, og derfor kan du trygt investere i ét af disse. Med en professionel hånd er du også sikret et køkken, der er sat op og installeret på den helt rigtige måde.

Få hjælp fra venner

Hvis du gerne vil vinde lidt tid i forhold til din renovering, så er den bedste hjælp fra dem, der står en nær. Inviter dine venner og familie over til en arbejdsdag, hvor I sammen kan få taget et stort ryk, og du kan komme meget længere i renoveringsprojektet. Du kan aftale med dem, at du sørger for mad og drikke hele dagen, så I også kan få en hyggelig dag sammen. Det giver dig mulighed for at få lidt mere luft under renoveringsprojektet og blive skubbet i den rigtige retning. Du vil samtidig få en ekstra portion overskud efter al hjælpen har været forbi din bolig. Så er du klar til at tage fat igen.