Annoncørbetalt indhold

Gå en sundere sommer i møde

Denne artikel er skrevet i samarbejde med easy-to-smoke.dk og Ebikecenter. Der vil forekomme sponsoreret indhold.

Vil du være helt klar til en fantastisk sommerferie og samtidig skrue lidt op for sundheden? Vi har gode råd på vej til dig, så du kan nå dine mål om en sundere livsstil, samtidig med at du kan nyde sommeren og den gode tid, du har væk fra det hårde arbejdsliv. Vi kigger på dine dårlige vaner, og vi hjælper dig også med, hvordan du kan slippe af med dem.

Til rygeren

Bruger du hver måned mange penge på cigaretter, der samtidig ikke er godt for hverken helbred eller udseende, så kan det være, at det bliver i år, at du skal stoppe med denne dårlige vane. Mange danskere ryger, og det koste mange penge hver eneste måned. Men vigtigst er helbredet, som virkelig bliver sat på prøve, når du ryger fast. Vil du gerne stoppe med at ryge, så handler det først og fremmest om at have det helt rigtige mindset. Forbered dig på, at det bliver en hård periode, men at du er helt indstillet på at komme godt igennem det.

Har du svært ved at undvære cigaretterne, så kan du med fordel prøve en e-cigaret, som skåner dine lunger for røg. Du kan selv vælge smag og meget andet, og så kan du ryge indenfor helt uden lugten af røg. Du kan finde et stort udvalg af e-cigaretter her, og der er helt sikkert en til dig. Det er første skridt på vejen i dit rygestop.

Mere motion

Kommer du ofte til at starte bilen for de små køreture, eller springer du på bussen, når det går op ad bakke. I år kan blive sommeren, hvor du får mere sol og energi ved at springe op på cyklen. For nu kan du tage en elcykel rundt i byen, og det har flere store fordele. Med en elcykel kommer du hurtigt og ubesværet rundt, og så får du hjælp op ad bakkerne. Samtidig er det god motion for dig, men det skåner samtidig dine muskler og led. Derfor bør du overveje en elcykel, hvis du gerne vil i bedre form, slippe for at lede efter parkering i byen og nyde det gode sommervejr.

Tid til dig selv

Én ting er den fysiske sundhed, og noget andet er den mentale sundhed. Er du vant til en hektisk hverdag, hvor døgnets 24 timer ikke altid er nok, så er det måske denne sommer, at du skal gøre noget godt for dig selv. Afsæt faste tidspunkter hver uge, hvor du bruger tid på dig selv. Det kan være, at du læser en god bog, går en lang tur eller tager en middagslur i haven. Du kan også starte til f.eks. yoga, der giver dig nogle gode redskaber til at finde ro i kroppen og fokusere på indre velvære og vejrtrækning.