Annoncørbetalt indhold

Pas på dig selv og din familie

Artiklen vil indeholde sponsoreret indhold fra Phformulaclinic og Sensetik.

I en travl hverdag kan det være svært at give både sig selv og familien kvalitetstid, samtidig med at alle praktiske gøremål skal klares, og arbejdet skal passes. Sådan er det i mange danske familier, og det kan være til at klare i en periode. Men i travle tider er det vigtigt at huske på både dig selv og din familie. Vi har samlet et par gode tips til, hvordan du kan forkæle dig selv lidt ekstra og gøre noget godt for hele familien.

Plej huden

Trænger du til lidt selvforkælelse, men er det svært at hive en time eller to ud af en propfyldt kalender? Det skal ikke snyde dig for at være god mod dig selv, og vi har et godt forslag til, hvordan du kan forkæle dig selv derhjemme. På denne hjemmeside finder du et stort udvalg af hudplejeprodukter med omtanke for din hud og kvalitet. Her kan du finde lige præcis de produkter, som du har brug for, og så får du dem lige til hoveddøren. På den måde kan du passe godt på dig selv og tage dig tid til at pleje huden hver eneste aften.

Familieterapi

En anderledes form for familietid kan være familieterapi, der er godt for alle, og som gør det muligt for jer at knytte nogle endnu stærkere bånd, end I allerede har. Familieterapi kan være med til at løse nogle af hverdagens problematikker, og i særdeleshed, hvis jeres børn har det svært. En familieterapeut er en hjælp til dine børn, hvis der er nogle tråde, der skal vikles ud. Terapeutens formål er at hjælpe dit barn med at få styr på de problematikker, der fylder i hverdagen, så alle i familien kan stå endnu tættere sammen.

Tag på tur

Har I muligheden for at tage en weekend ud af den travle kalender, så er der ikke noget bedre end at komme lidt væk fra de faste rammer og ud for at opleve. Tag hele familien med på en weekendtur et sted i Danmark, eller start bilen og kør til det nordlige Tyskland. Her kan I få en uforglemmelig weekendtur, hvor der er plads til familiehygge og masser af kærlighed. Og selvom en weekend kan synes som kort tid, så kan et par tage gør en kæmpe forskel i en travl hverdag. Det vil resultere i mere overskud og energi.

Har I ikke en hel weekend, så kan I nemt tage på en dagstur til et sted i nærheden. Det kan være, at børnene elsker at komme i Tivoli, eller at I skal en tur i den nærmeste Zoo. Det vigtigste ved disse ture er, at I er sammen som familie, og at I får tid til at mærke hinandens nærvær.