Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver din garderobe sommerklar

Artiklen indeholder sponsoreret indhold. Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Blossom.dk.

Er du ved at gøre din garderobe klar til sommer, så er der nogle helt bestemte items, du bør overveje at finde til den. Vi hjælper dig med at finde frem til de lækreste sommerstyles på markedet, og vi giver dig gode råd til, hvor du skal lede henne. For det kan være svært at finde det helt rigtige tøj til garderoben.

Tre ting, du bør have

Lad os starte med, hvad du bør kigge efter, når du skal finde nyt tøj hjem til skabet. Først og fremmest er de lange kjoler ikke gået af mode endnu, og de er også kommet for at blive. Derfor bør du kigge efter lange kjoler med print på, hvis du vil have sommerens helt store hit. Samtidig er det altid godt med en helt enkelt sommerkjole med stropper, som kan bruges på de varme dage. Her bør du gå efter en i et tyndt og blødt materiale, og som er løstsiddende. For tætsiddende tøj gør det svært at komme af med varmen.

Tøjet er ikke det vigtigste i din sommergarderobe. Med et par flotte sko kan du altid ændre dit outfit, og derfor er det også en helt essentiel del af en opgraderet sommergarderobe. Du bør gå på jagt efter et par fine sandaler i naturfarver, og som sidder godt på foden. Samtidig må de gerne være enkle, så de nemt kan sættes sammen med forskellige stykker tøj.

Her skal du kigge

Når du skal finde nyt tøj, så er der et væld af butikker på markedet, og du finder tøj i alle prisklasser rundt omkring. Derfor kan det også være svært at gå målrettet efter bestemte butikker. Online shopping kan være en stor fordel, da du slipper for at gå forgæves i butikker. Du kan med fordel besøge Blossom.dk der har et stort udvalg af sæsonens nye varer. Du vinder mange forskellige styles og modeller, og så slipper du for at skulle ud i byen og stå i lange køer. På siden har de også et stort udvalg fra Birgitte Herskind, hvor design og kvalitet er sat i højsædet.

Du kan med fordel også gå ind i et stormagasin, hvor de sælger tøj fra en lang række af mærker. På den måde kan du se et stort udvalg samme sted og undgå, at det kun er fra ét enkelt brand.

Dette bør du undgå

Hver sæson er der nogle trends, der fylder meget på den store modescene, men faktisk kan der være en fordel i at undgå de helt store trends. For lige så hurtigt den er kommet frem, lige så hurtigt forsvinder den igen. Når du er på udkig efter sommertøjet, så pas på med disse trends. Du kan hurtigt ende op med en garderobe, der trænger til en udskiftning til næste sæson. Gå hellere efter de sikre og klassiske valg.