Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver du godt sikret i hverdagen

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra Erstatningsretten og Verisure.

Ved du, hvordan du er dækket ind ved en arbejdsskade, eller har du sørget for, at ubudne gæster bliver opdaget i dit hjem? I dag findes der et væld af måder, hvorpå du kan sikre dig mod indbrud og passe på dig selv til hverdag, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilke løsninger der er bedst for dig. Vi har samlet nogle gode råd til dig, så du ved, hvordan du er godt sikret i hverdagen.

Får du en arbejdsskade

Kommer du til skade eller bliver syg på grund af dit arbejde, så har du faktisk krav på erstatning ifølge loven. I loven finder du en lov om arbejdsskadesikring, og her finder du alle bestemmelserne for arbejdsskadeerstatning, som du er berettiget til, hvis du bliver udsat for én af følgende ovenstående tilfælde. En pludselig ulykke kan anses som værende en arbejdsulykke, men hvis du efter 5.dagen stadigvæk har gener fra din ulykke, vil det ses som noget mere alvorligt. Det kan være, hvis du har slået ryggen, eller hvis du ikke kan komme ud af sengen grundet stress.

Denne erstatningsmulighed er kun mulig, hvis du sørger for at anmelde din arbejdsskade. Du skal altid tale med din chef om dette, da de somme tider allerede har underrettet Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Det er din arbejdsgivers pligt at anmelde din skade, og det skal ske inden for 1 år efter skaden.

Uventet besøg i boligen

En anden måde, hvorpå du kan blive godt sikret i hverdagen er ved at sikre din bolig. Her kan du ikke få erstatning, men derimod betale et mindre beløb hver måned for at få installeret et alarmsystem i din bolig. Verisure er en af de førende leverandører af forsikringer til private, og du vil kunne få mange forskellige pakker, og der er helt sikkert en til din bolig. På den måde kan du være tryg, når du skal ud en fredag aften eller tager på en uges ferie. Bestil fra Verisure her og bliv klar til din næste ferie. Det kan vise sig at være en god investering i sidste ende.

Forsikringer

Til sidst skal vi omkring de velkendte forsikringer, som ikke er lovpligtige i Danmark, men som er vigtige for dig og din sikkerhed. I dag anbefales det, at du har en indboforsikring og en ulykkesforsikring. En indboforsikring dækker alt indbo i dit hjem, som du vil få erstattet ved brand eller indbrud. En ulykkesforsikring dækker dig selv, hvis du kommer til skade, så du kan få del hjælp og den erstatning, som du har brug for. Disse to forsikringer bør du sørge for at have, og du skal ikke slippe særlig meget for dem hver måned. Til gengæld kan du føle dig tryg i hverdagen.