Annoncørbetalt indhold

Sådan får du succes med din nye butik

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold fra Ejendomstorvet, og er derfor udarbejdet i samarbejde med denne virksomhed.

Mange går med den helt store drøm om at åbne sin egen butik eller café i én af Danmarks større byer, og måske du er en af dem. Det betyder også en lang række overvejelser og praktiske gøremål, før du kan stå klar til åbning. Her finder du en guide til, hvordan du får styr på alt det praktiske, så du kan få succes med din store drøm. Vi hjælper dig med af finde en butik til leje i København eller Århus, og så får du gode råd til, hvordan du får styr på det hele.

Hvad er din drøm?

Inden du kigger efter lokaler på din drømmeplacering, så er du nødt til at få det helt klart, hvad din store drøm egentlig er. Det betyder nemlig noget for dine muligheder og dit budget. Sæt dig ned og få nedskrevet, hvad du gerne vil have, at din butik skal sælge, eller hvad konceptet på din café skal være. På den måde kan du få et overblik over, hvad det vil kræve at starte det hele op, og hvad der skal være styr på af praktiske ting, inden du kan åbne butikken.

Lokaler

Vi betaler i dag i dyre domme for den rette beliggenhed, men somme tider kan det også være en god investering. Drømmer du om at åbne en butik i én af de to største byer i Danmark, så vil det måske koste dig en smule mere i husleje. Til trods for det, så vil du være omgivet af mange mennesker på den rette beliggenhed. Når du skal finde en butik til leje i Århus, så kan du gøre brug af sider som Ejendomstorvet.dk, hvor du finder en række af flotte lokaler, der er til leje i byen.

Du kan altid overveje størrelsen på dine lokaler, hvis du vil have den rette beliggenhed. Har du brug for store lokaler, eller kan du nøjes med lidt mindre plads til fordel for den rette beliggenhed? Åbner du en café, så kan det være en stor fordel at have mulighed for siddepladser.

Find leverandører og brands

Når du har fundet dine lokaler, så gælder det brands eller leverandører af mad til din café. Skal du åbne en tøjbutik, så skal du gå i dialog med de forskellige brands, så du kan få nogle gode aftaler i hus. Det kan være en fordel at have en række af forskellige brands, men for mange vil også skabe forvirring hos dine kunder. Skal du åbne en café, så skal du have styr på, hvor du bestiller dine varer henne. Det er altid en fordel at få varer fra én og samme leverandør, da det kan spare dig for nogle penge i sidste ende.