Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du klar til at åbne din nye café

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Bentbrandt.dk og Display.dk. Der vil forekomme betalt indhold i artiklen.

At gøre drømme til virkelighed er for mange ønsketænkning, men er du en af dem, der har taget springet, og er du ved at åbne en ny café? Så er du landet det helt rigtige sted. Med en caféåbning skal der være styr på en lang række af praktiske ting, inden du trygt kan åbne dørene op for nye gæster. Vi guider dig til, hvordan du bedst muligt bliver klar til åbningen af din nye café og går en succes i møde.

Få styr på dine varer

Før du overhovedet kan få åbnet en café, så skal du have en masse råvarer til at producere det, du vil servere. Du har sikkert udtænkt et skarpt koncept, som du mener din café har potentiale til at bære, og det betyder også, at du skal være klar med opskrifter og et komplet menukort. Når du kender til menuen, så skal du have fat i de råvarer, som du har brug for. Derfor skal du gå i dialog med forskellige leverandører og finde ud af, hvilken leverandør, der kan give dig det, du har brug for.

Men det gælder ikke kun friske råvarer, når det kommer til at have en fast leverandør. Også artikler til storkøkken, rengøringsmidler og meget anet vil du få brug for, og derfor kan du med fordel få et samarbejde i hus med det samme.

Markedsføring

Når det kommer til synlighed i gadebilledet, så kan det somme tider være noget af en udfordring, hvis der også er mange andre cafeer i gadebilledet. Derfor bør du investere i et udendørs skilt, der kan skabe synlighed og tiltrække nysgerrige gæster. Du finder mange modeller hos online forhandlere, og du kan få mere info her, hvis du er interesseret i et af disse.

Samtidig bør du udnytte de gode muligheder du har for at markedsføre dig selv på sociale medier. Både Isntagram og Facebook egner sig godt til dette, hvis du opretter en profil for din café. Her kan du opdatere med billeder af menuen, retter fra kortet og invitere til events. Du kan også vælge at samarbejde med influencers i dit område.

Forsikringer

Inden du kan åbne dørene op, så bør du være helgarderet, når det kommer til forsikringer. Med en café, hvor der er et køkken og der produceres mad, er der også en fare for, at det kan ende ud i en ulykke. Tag en god snak med din forsikringsrådgiver og hør mere om, hvilke forsikringer du bør få dig. For selvom en forsikring ikke er lovpligtig, så kan det stadigvæk være en god idé at sikre sig på alle områder, så du kan føle dig tryg hver eneste dag.