Annoncørbetalt indhold

Tre ting dit barn skal have i garderoben

Artiklen er udarbejde sammen med Eventyrsport, og der vil derfor fremkomme sponsoreret indhold.

Børnenes garderobe skal helst ikke mangle noget, men det handler om at finde den rette balance, så du ikke køber alt for meget tøj, som dine børn hurtigt vokser ud af igen. Derfor har vi samlet tre gode ting, som du bør sørge for, at dit barn har i garderoben. Der er nemlig nogle dele, der er uundværlige for det aktive barn, og især hvis det betyder lange ture i skoven og andre udendørs aktiviteter.

Flyverdragt

Vi kommer ikke uden om den velkendte flyverdragt, som mange børn efterhånden har med som en fast ejendel i f.eks. børnehaven. Du bør altid sørge for, at dit barn har en flyverdragt, der kan holde på varmen hele vinteren. Derfor er det også en ting, som det kan være en god idé at bruge lidt ekstra penge på, og investere i kvalitetsmærker. Du kan f.eks. finde Reima flyverdragter, som er god kvalitet og med en god pasform til børnene. Du finder disse flyverdrager på Eventyrsport.dk, hvor der vil være et stort udvalg af forskellige modeller.

De gode sko

Selvom dit barn vokser hurtigt, så må du aldrig gå ned på godt fodtøj til dine børn. Dårligt fodtøj kan give dit barn nogle udfordringer senere i livet, da det kan ændre den korrekte måde at gå på og lægge vægten på ved gang. Samtidig er mange børn meget aktive, og det betyder også, at der er brug for nogle slidstærke og støttende sko. Her er det altid godt at få fingrene i et par gode tennissko, som enten kan være en mere stiv model eller en løbesko. På den måde har de et godt stykke fodtøj til al udendørs leg, og du skal ikke bekymre dig om ømme tæer eller dårlige ankler.

I vintersæsonen er vinterstøvlerne også vigtige, og dårlige vinterstøvler kan også betyde langt mere sygdom hos dig barn. Sørg for at få fat i nogle vinterstøvler med for, så dit barn altid har varme fødder.

Regntøjet

Det danske vejr betyder også, at vi altid skal være godt forberedt, når der kommer et regnvejr ind over landet. Én af de vigtigste ting til dit barns garderobe er selvfølgelig et regnsæt og tilhørende gummistøvler. For selvom det betyder, at man bliver våd, så elsker børn at lege rundt i vandet udenfor. Du kan med fordel investere i et godt regnsæt, der måske er et enkelt nummer for stort. Det er næsten altid muligt at give ærmer og ben et lille buk, så de passer bedre i længden. På den måde kan dit nyindkøbte regnsæt holde i meget længere tid, og uden det har nogen betydning for dit barn. Så kan det danske vejr bare komme an.