Annoncørbetalt indhold

Er boligkøbet lige om hjørnet? Spar penge og opret skødet online

Står du og skal til at købe fast ejendom? Så behøver du hverken at bruge mange penge eller meget tid på at oprette et skøde. Du kan nemlig nemt oprette de juridiske dokumenter online hos LegalDesk.dk.

Et huskøb er ikke just en billig affære. Udgifterne løber hurtigt op - ikke mindst når det kommer til den administrative del, i form af salær til eksempelvis advokat og ejendomsmægler. Men ved at oprette de juridiske dokumenter online gennem LegalDesk.dk, kan du spare store summer.

 

Hvad er forskellen på købsaftale og skøde?

En købsaftale og et skøde er ikke det samme, selvom de begge er dokumenter, som skal bruges i forbindelse med en ejendomshandel. Købsaftalen er en skriftlig aftale mellem køber og sælger, som indeholder alle detaljer om handlen. De detaljerede oplysninger skal sikre, at der ikke opstår tvivl og uenigheder mellem køber og sælger i forbindelse med handlen. Købsaftalen oprettes forud for skødet, og når begge parter har underskrevet købsaftalen, kan den officielle overdragelse begynde. Skødet indeholder kun de overordnede oplysninger i handlen omkring ejendommen og ejer(e). Skødet fastslår, hvem der officielt ejer boligen. Skødet skal tinglyses på tinglysning.dk for at være juridisk gyldigt.

 

3 fordele ved at oprette skøde gennem Legal Desk

1. Du bliver din egen advokat

Hos LegalDesk.dk opretter du dine juridiske dokumenter når og hvor det passer dig bedst. Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med et dokument, kan du ringe eller skrive til virksomhedens juridiske eksperter - kvit og frit. Desuden har LegalDesk.dk et stort artikelarkiv, som kan give dig den nødvendige information til at være klædt godt på til at købe dit juridiske dokument. Alt sammen serveret på et sprog, hvor alle kan være med.
 

2. Du sparer penge!
Der kan spares mange penge ved at oprette købsaftale og skøde online. Når du fravælger løsningen med en traditionel advokat, der skal udarbejde dokumenterne manuelt, kan købet af juridiske dokumenter gøres langt billigere. Med LegalDesk.dk opretter du købsaftale og skøde ved at udfylde en onlineformular, hvori du bliver stillet de samme spørgsmål, som en advokat ville stille. Dokumenterne udarbejdes på baggrund af dine svar, og efterfølgende kan dokumenterne underskrives online.

 

3. Du har fuld fleksibilitet
Når du opretter et dokument hos Legal Desk, har du fuld fleksibilitet. Der stilles ikke krav til fysiske møder eller deadlines. Du kan i ro og mag oprette dit skøde og gøre det hvor og hvornår, det passer ind i din kalender. LegalDesk.dk har åbent 24 timer i døgnet, og hvis du bliver forhindret i at færdiggøre dokumentet, kan du altid logge ind igen på et senere tidspunkt.

 

Opret skøde online med Legal Desk


Med Legal Desk kan du altså nemt og sikkert oprette juridiske dokumenter online. Når du har udfyldt formularen og betalt, modtager du straks dokumentet, som du derefter kan underskrive med NemID. LegalDesk.dk tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med dit køb.

 

Opret et skøde hos Legal desk her