Annoncørbetalt indhold

Gode investeringer til din virksomhed

Som veletableret virksomhed er det rart at foretage nogle investeringer, som hverken gør det store udsving i budgetterne, eller som ikke bliver brugt til det formål, som først var meningen. Vi kommer med gode forslag til dig om investeringer, som kan være til fordel for dig og din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i køretøjer og transporttilbehør. Derfor egner disse forslag sig bedst til dig, der har brug for dette.

God komfort og topkvalitet

At være godt kørende kan have en afgørende betydning for dig og din virksomhed. Skal du besøge potentielle kunder rundt omkring i landet, så er det essentielt for dig med en bil, der tilbyder god komfort, høj kvalitet og høj køreglæde. En ny bil kan også sætte din virksomhed i et godt lys fra start. Det kan nemlig signalere, at andre kunder er tilfredse med jeres arbejde, og at det dermed går godt i virksomheden. Det er noget potentielt nye kunder lægger mærke til.

Der findes mange forskellige bilmærker og forhandlere rundt omkring i Midtjylland, men vi vil foreslå dig at bruge tiden hos Mitsubishi Århus.

Her finder du et stort udvalg af kvalitetsbiler, som du samtidig får til en yderst fordelagtig pris. Du vil få professionel rådgivning og nogle konkurrencedygtige priser på en ny bil. Derudover er der selvfølgelig mulighed for en prøvetur af de forskellige modeller.

Transporttilbehør til heste

Har du brug for god og sikker hestetransport i din virksomhed, så har vi også den rette løsning til dig. Hos prof-shoppen.dk finder du et stort udvalg, hvis du er på udkig efter en ny hestetrailer. De har sørget for at have topmodeller i forskellige størrelser, så du kan få en, der kan rumme det, du har behov for. Samtidig får du også her meget kvalitet for dine penge, og så vil du kunne få professionel vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige model for dig.

Køb eller leasing?

Vender vi tilbage til den nye bil, så kan du også overveje muligheden for at lease en firmabil i stedet for at købe. Leasing er i løbet af de sidste år blevet en stor succes herhjemme, og det giver dig nogle helt andre muligheder for både udskiftning og opgradering af bil inden for få år.

Leasing er en form for billeje, hvor du hver måned betaler et beløb for den bil, du har valgt at lease. Du betaler ofte en førstegangsydelse, og så er du dækket af diverse forsikringer hos nogle leasingudbydere.

Vælger du at lease en firmabil, så er der flere forskellige udbydere, der har en særlig ordning til dig, der gerne vil bruge bilen som både firmabil og privatbil. Denne leasingform kaldes for splitleasing, og du kan med fordel undersøge dine muligheder for at gøre brug af dette.