Annoncørbetalt indhold

Planlæg et brag af en sommerfest

Sommeren er atter over os, og det er for mange en anledning til at holde fest. Nu til dags vil vi danskere gerne have tingene på vores egen måde. Det gælder også i forhold til fester. Nogle ønsker den store fest med cocktails, underholdning, festlokale, mad og musik. Andre ønsker kun en bartender og køber selv ind til de cocktails, bartenderen skal servere. Mulighederne er mange, og det er op til dig, hvordan du vil have, at din sommerfest skal forløbe.

Få en bartender til din sommerfest

Det er ikke festens størrelse, der afgør, hvorvidt du kan servere cocktails til dine gæster eller ej. En sommerfest vil altid være velegnet til at servere lækre cocktails, og du vil uden tvivl glæde alle dine gæster, hvis du serverer cocktails – specielt på en varm sommeraften. Cocktails er både en fryd for øjet og dine smagssanser, men der er også en vis underholdningsværdi i at se, hvordan en cocktail bliver rystet sammen. I den forbindelse kan det være en glimrende underholdning, hvis du vælger at bestille en professionel bartender, der kan vise dig og dine gæster, hvordan en rigtig cocktail skal laves. Besøg eksempelvis GetBartender.com og find en bartender, der kan lange lækre cocktails over bardisken til dig og dine gæster hele natten lang. En bartender er velegnet til alle arrangementer – lige fra den intime familiefest i haven til det helt store event. Bestiller du en professionel bartender, kan du vide dig sikker på, at du får cocktails i høj kvalitet. Derudover kan en bartender være med til at løfte den festlige stemning.

 

Du kan selv lege bartender

Det kan være, at du ikke har behov for en bartender, da du mener, at du selv har evnerne til at lave en lækker cocktail til dine gæster. Ønsker du selv at prøve kræfter med at lave cocktails hjemme i dit eget køkken, kan du komme langt ved at købe en masse forskellig alkohol, noget at blande alkoholen op med samt isterninger. Du kan eksempelvis forsøge dig med at lave en lækker White Russian eller en Strawberry Daiquiri. Det kan også være, at du og dine gæster er mere til en Dark and Stormy eller en Gin og Tonic? Der findes et væld af muligheder, hvorfor du endelig skal slippe din indre bartender løs. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Husk isen

Uanset hvilken fest der er tale om, spiller isterninger en stor rolle i forhold til smagsoplevelsen. Faktisk er isterninger nærmest uundværlige, når det kommer til at lave cocktails. Du kan sikkert forestille dig, hvordan en lunken Gin og Tonic vil smage på en varm sommeraften. Det er ikke en ideel oplevelse. Det vil dog kræve en masse isterningeposer, hvis du skal have is til hele natten, hvorfor du eksempelvis kan købe en stor mængde is hos Isterninger.NU. På den måde slipper du for at forberede et utal af isterningeposer forud for din fest, hvortil du kan vide dig sikker på, at du ikke løber tør for is i løbet af natten.