Annoncørbetalt indhold

Fysiurgisk massage i Aarhus

I Aarhus Nord finder du en af byens ældste klinikker for fysiurgisk massage. I mere end 2 årtier har vi hjulpet danskere fra hele landet med at blive smertefri.

Skal vi også hjælpe dig?

VI ER SPECIALISTER I SPÆNDINGSHOVEDPINE

På vores klinik for fysiurgisk massage i Aarhus har vi specialiseret os i behandling af spændingshovedpine. Gennem årene har vi udviklet en helt speciel form for massage, som retter sig specifikt mod den eller de muskler som medfører hovedpine bestemte steder i hovedet.

I behandlingen indgår dels en udredning/undersøgelse, behandling med specifik fysiurgisk massage, forskellige strækteknikker samt enkle men effektive hjemmeøvelser.

For nogle vil blot en enkelt behandling medføre betydelig lindring, mens det typiske forløb er 3-5 behandlinger.

Over de sidste godt 2 årtier har vi givet langt over 30.000 behandlinger til smerteplagede fra hele landet.

Resultaterne er overbevisende. Statistikken viser at 8 ud af 10 bliver fri deres hovedpine kvit eller får den reduceret væsentligt.

DU KAN OGSÅ FÅ BEHANDLET ANDRE SMERTER I MUSKLER OG BINDEVÆV

Uanset om du lider af spændingshovedpine, hold i lænd eller nakke, sovende fingre, muskulærbetinget svimmelhed og kvalme, så kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig.

Visse former for kroniske lidelser og sygdomme kan selvsagt ikke kureres med den fysiurgiske massage, men ofte kan smerter og andre former for ubehag knyttet til disse lidelser effektivt lindres.

Eksempelvis vil sygdomme som fx fibromyalgi ofte medføre en øget tendens til ophobning af muskelsmerter forskellige steder i kroppen til stor gene for den enkelte patient.

Her kan den fysiurgiske massage i mange tilfælde hjælpe ved at lindre specifikke smerter samt sænke den generelle muskelspænding i hele kroppen.

På vores Klinik for fysiurgisk massage i Aarhus behandler vi også tit sklerosepatienter med ganske gode resultater. I forbindelse med sklerose hæmmes den normale fri bevægelighed ofte som en del af sygdommen, hvilket kan medføre smerter og spændinger fx i benmuskler og lænd.

Med den korrekte fysiurgiske massage opnås her ofte en lindring af muskelsmerter, og giver dermed en forbedret livskvalitet.

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED UD OVER FYSIURGISK MASSAGE?

Klinik for fysiurgisk massage i Aarhus er meget mere end massage. Klinikken er en del af Sundhedspartnerdks Sundhedscenter Aarhus.

I vores sundhedscenter kan vi bl.a. tilbyde dig kostvejledning, sundhedstjek, konditest, lungefunktionstest (spirometer-test), influenzavaccine og meget mere.

Du kan desuden handle bl.a. træningsudstyr til hjemmetræning direkte hos os eller på vores webshop www.sundhedspartnerdk/butik.dk.

HVEM ER VI?

Klinik for Fysiurgisk massage i Aarhus ledes og ejes af Michael Langlo. Michael har bl.a. været tilknyttet Kongehuset som behandler og vejleder, flere idrætsforeninger og har desuden uddannet hundredvis af fysiurgiske massører gennem årene.

Foruden Michael kan du møde 3 andre fysiurgiske massører som alle har stor erfaring med behandling af muskelsmerter, sportsskader, spændingshovedpine m.m.

I vores Sundhedscenter Aarhus kan du også møde sundhedskonsulenter og kostvejledere med sundhedsfaglige baggrunde som bl.a. professionsbachelor i ernæring og sundhed m.v.

HVOR FINDER DU OS?

Sundhedspartnerdk Klinik for fysiurgisk massage i Aarhus finder du centralt placeret på Finlandsgade 25 F, 8200 Aarhus N. Blot et stenkast fra Storcenter Nord. Parkering er gratis i gården.