Annoncørbetalt indhold

Ideer til sommerferien for børnefamilierne

Sommeren er over os, og det betyder, at der for alvor skal hygges med familien. Specielt er børnefamilierne lykkelige, når det er sommer, fordi så kan man endelig få noget tid sammen, men hvad skal man lave? Her i artiklen kommer vi med nogle bud på, hvad det kunne være – læs endelig med.

 

Børn elsker camping

Camping er og bliver altid et hit for børn, ligesom det også er hyggeligt for forældrene at nyde et glas vin eller noget andet koldt til ganen i den danske natur. Campingpladser er en stor legeplads, der skal udforskes af de små. Typisk er der små klatrebaner, fodboldbaner og selvfølgelig hoppeborge samt muligheden for at bade i fjorden, havet eller måske en pool. Det er altså et paradis for energibomberne, og så behøver det ikke at koste en bondegård.

Et eksempel på en campingplads, der er perfekt til børn, er Camping Hverringe. Her er alt, hvad de små kan drømme om at hygge sig med.

 

Byg en lille legeplads i haven

De små har ufattelig meget energi, og specielt når det er sommer stiger niveauet lige endnu en tak. Derfor kan du med fordel have et projekt i haven, som de kan nyde godt af. Det kan være, at du vil lave et lille klatrestativ, en sandkasse eller noget lignende. Det vil med sikkerhed blive et hit, og så er der ikke noget hyggeligere end som forældre at sidde på terrassen og holde øje med børnene, som giver den gas i haven.

Har du planer om eksempelvis at lave en lille legeplads, gør du klogt i at kigge forbi her og se på gummifliser. De sikrer, at dine børn ikke slår sig på samme måde, som hvis de ramte rene fliser, hvor man kan komme rigtig galt afsted.
Du må aldrig gå på kompromis med deres sikkerhed, så tag et kig forbi.

 

Kom afsted på endagsture

I det danske land er der et hav af muligheder for endagsture, så det handler bare om at planlægge. Det kan være en tur til Vesterhavet, dyreparken, forlystelsesparken, et besøg hos bedstemor og bedstefar. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og dette er altså en rigtig god måde, hvis I vil opleve meget forskelligt med de små.

 

Sommeren nærmere sig, og er I en familie med flere små, kan det sagtens være, at ovenstående ideer er lige noget for jer – god sommer.