Annoncørbetalt indhold

3 spændende destinationer til langtidsrejser

Befinder du dig i en periode i dit liv, hvor du har god tid? Det kan være, at du hverken har hund, hus eller børn, hvorfor du altså ikke har de store forpligtelser i dit liv. I så fald er det bare om at udnytte det bedst muligt. Det kan du eksempelvis gøre ved at tage på en rejse, hvor du er væk i længere tid end bare de normale to uger. På langtidsrejser er der en lang række muligheder, og du kan for eksempel opleve smukke landskaber, byer eller strande. Det gør, at det kan være en smule svært at vælge, hvor turen skal gå hen.

Heldigvis finder du her i artiklen masser af inspiration til tre spændende destinationer til langtidsrejser. Læs med her, og bliv klogere, så du kan komme i gang med at planlægge din næste langtidsrejse.  

Afslapning og dykning på populære Phuket i Thailand

Der er eksempelvis rigtig mange danskere, der vælger at tage til Phuket på langtidsrejse i et par måneder. Thailand er altid utroligt populært, og Phuket er bestemt ikke nogen undtagelse. Det skyldes blandt andet, at det både er det rette sted for dig, der søger afslapning, og for dig, der foretrækker spændende sportsaktiviteter såsom dykning. Phuket er altså meget mere end blot fest og farver, og du kan blandt andet gå på opdagelse i det thailandske køkken, regnskoven, hvor du finder eksotisk dyreliv, eller du kan slappe af på de mange smukke strande. 

Oplev fugtig regnskov og grønt naturlandskab i Peru

Der er tilmed mange, der vælger, at langtidsrejsen skal gå til Peru. Det er da heller ikke så underligt igen, eftersom Peru er ligesom at træde ind i et vaskeægte eventyr. Her finder du fortællinger og historier om det forunderlige Sydamerika samt fugtig regnskov, sneklædte bjerge, grønt naturlandskab og meget andet. Derudover kan du i Peru opleve det vilde dyreliv, og selvfølgelig er Machu Picchu bestemt et besøg værd. Ønsker du at blive klogere på Sydamerikas spændende kultur, er Peru uden tvivl den rette rejsedestination for dig, der ønsker at rejse i lang tid.

Du kan læse meget mere om flere spændende destinationer til langtidsrejser hos Hjerting Rejser.

Filippinerne er det ultimative paradis for backpackere

Endelig er der også rigtig mange, der vælger at tage på en langtidsrejse til Filippinerne. Filippinerne er uden tvivl det ultimative paradis. Her finder du blandt andet smukke strande med krystalklart badevand, hvorfor det er den oplagte destination for dig, der elsker at dykke. Endvidere ligger der en helt masse spændende og små øer, der bare venter på at blive udforsket, med fascinerende jungler og vilde vulkaner. Endelig kan du også vælge at gå på opdagelse i de kulturelle storbyer Manila eller Cebu.

Det er således ikke så underligt igen, hvorfor Filippinerne er alle backpackeres drømmedestination, og hvorfor det hvert år besøges af mange danskere.