Annoncørbetalt indhold

Det bør du vide, hvis du står registreret i RKI

Står du i RKI, hvorfor du ikke kan låne penge? Det er uden tvivl utroligt frustrerende, men du må bestemt ikke miste modet. Det betyder nemlig ikke, at du altid vil stå registreret som værende dårlig betaler i RKI, blot fordi du er registreret der her og nu. Det er dog vigtigt, at du arbejder på at komme ud af din gæld igen før, du låner penge trods RKI. Her i artiklen kan du læse mere om, hvad du bør vide, såfremt du er RKI-registreret. 

Sørg for at tilbagebetale din gæld 

Står du registreret i RKI, bør du altså ene og alene have ét formål, nemlig at tilbagebetale din gæld. Formår du det, betyder det nemlig, at du ikke skal være så bekymret for at være angivet der for lang tid ad gangen. Man kan altså godt komme ud af RKI igen. Det kræver blot, at man har den helt rette plan. Efterfølgende vil du godt kunne låne penge igen, og der er derfor håb for dig, der står angivet i RKI. 

Det er muligt at låne penge trods RKI 

Der er faktisk også flere låneudbydere, der tilbyder lån trods RKI. Det er de færreste mennesker, der er klar over det, men det er faktisk en mulighed. Det skyldes, at der er flere låneudbydere, der mener, at en RKI-registrering kan skyldes, at man blot har været uheldig. De vil derfor gerne give låneren en ekstra chance. Lån penge trods RKI her og nu. På trods af at det er muligt at låne penge trods RKI, bør du dog arbejde på at tilbagebetale din gæld tilbage til dem, du skylder penge. 

Hvad er RKI? 

RKI er en samlet oversigt over danske dårlige betalere. Det er et indeks, der bliver brugt af butikker, pengeinstitutter og virksomheder rundt omkring i Danmark, så de kan gå ind at vurdere din kreditegnethed. Her gør det sig naturligvis gældende, at din kreditegnethed er mindre, jo mere gæld du har. Det er bestemt ikke godt at stå angivet her, men som tidligere nævnt er det muligt at låne penge trods RKI. Så længe du er forsigtig og samtidig arbejder på at tilbagebetale din gæld. 

Vær særligt opmærksom på lånets gebyrer

Er du interesseret i at låne penge trods RKI, bør du undersøge markedet grundigt, så du kan finde ud af, hvile muligheder du har. Det er nemlig ikke alle udbydere, der er villige til at låne dig penge, når du er RKI-registreret. Finder du et lån trods RKI, bør du endvidere være opmærksom på, at disse muligvis har meget høje gebyrer. Det skyldes, at låneudbyderne naturligvis er klar over, at de løber en risiko med dig. Vær derfor særligt opmærksom på lånets gebyrer inden, at du skriver under på noget som helst. 

Tre almindelige typer af lån trods RKI 

Der er som regel tre forskellige typer af lån trods RKI. Disse er henholdsvis kviklån, hurtige lån og sms lån. Et kviklån er meget populært blandt danskerne, i og med at pengene nemt og hurtigt bliver overført til din konto. Hurtige lån er tilmed en god løsning, såfremt du står og mangler penge mellem hænderne her og nu. Endelig er sms lån en låntype, du søger om via din mobiltelefon. Denne type lån er særligt fordelagtig for dig, der har behov for at låne et mindre beløb.