Annoncørbetalt indhold

Danmarks ældste sexshop, starter ny online webshop efter 52 år med fysisk butik

Efter 52 år i sexbranchen har Danmarks ældste sexshop valgt at udvide deres forretning ved at åbne en webshop online. Med en masse erfaring og kundeviden, har de den perfekte ekspertise til at vejlede i hvad kunden har brug for. På webshoppen, www.AltErTysTys.dk finder du Danmarks billigste sexlegetøj i høj kvalitet. Udvalget er bredt, således der er sexlegetøj for enhver smag uanset erfaring.

Hvem er Danmarks ældste sexshop?

Danmarks ældste sexshop har en beliggenhed midt i Århus, Paradisgade 11. Som stiften skriver, kan det ses de fylder 50 år. Jubilæumet blev fejret sidste år efter 50 gode år i branchen. Siden 1967 har sexshoppen været drevet som en sex bio og sexklub, samt en fysisk butik med diverse sexlegetøj og tilbehør i Århus.
Butikken i Paradisgade er en blanding mellem en sexshop, sex bio og en sexklub med tilhørende sauna.

Sådan har det været i alle årene og er forsat dette. Det er i øvrigt den eneste sex bio i Århus. Derudover er Swingerklubben i dag den eneste af sin art i hele Jylland for mænd.

Udvider forretningen

Som mange andre indenfor handelsbranchen, så gælder det om hele tiden at udvide sin forretning. Det samme har Michael Lange og Christian Adelsparre gjort. De har valgt at udvide deres forretning med en webshop. Dette er med en forventning om, at deres forretning vil udvide sig yderligere, og ikke kun betjene kunder fra Århus og omegn. Samtidig er det også en måde at følge med nu dagens teknologi, hvor meget shopping forgår online. 
Det hele er en del af en forretningsproces. Tilbage i 2015 stod sexshoppen til at skulle lukke. Der var brug for flere penge, hvorfor en webshop er vejen frem. Webshops er nemlig de seneste år blevet mere og mere populært, hvorfor det også er en god ide. Her behøver du ikke at vise dit ansigt når du køber sexlegetøj, men kan derimod gøre det ganske anonymt online. Diskretion er en meget vigtig del hos os. Derfor er alt anonymt, selv på din kontoudskrift vil der stå ’AL webtech’ såvel som på pakken du modtager.

Hvilke produkter vil du kunne finde på webshoppen?

Webshoppen vil være fyldt med en masse sexlegetøj hvor du sparer op til 75%. På www.AltErTysTys.dk finder du sexlegetøj til mænd, kvinder og par, og udvalget er stort. Særligt er det dildoer, vibratorer og glidecreme der er populært. Webshoppen har et mål om at blive Danmarks bedste forhandler indenfor sexlegetøj. De har derfor meget fokus på kvalitet, billige priser, hurtig og diskret levering, samt høj kundeservice. Det kan derfor siges at være en webshop, som satser på at nå langt.

Køb efter din fetish

Webshoppen giver dig lov til at udforske din fetish. Kun fantasien sætter grænser og du vil på webshoppen kunne finde alt indenfor sexlegetøj. Er du til bonding, SM eller lidt blidere som blindfold med et par håndjern har www.AltErTysTys.dk svaret. Er rollespil sagen finder du et bredt udvalg af forskellige kostumer for enhver smag, især skolepigeuniformen har været hit.

Uanset hvilket stykke sexlegetøj du køber på www.AltErTysTys.dk lægges der altid stor vægt på hurtig og diskret levering, samt du har fået sexlegetøjet til den bedste pris.