Annoncørbetalt indhold

Hold en sjov fest og kom sikkert hjem igen

At gå i byen med vennerne er altid en god og sjov måde at bruge en weekend. For det første er det bare enormt sjovt, når der er gang i den til en fest, og så er det endda en god måde at være sammen med sine venner, mens der samtidig er mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende.

En nem vej til en god fest

Det er dog langt fra ligegyldigt for aftenen og dens indhold, hvor I vælger at gå i byen henne. Alt efter hvilken bar eller klub I går på, kan der være vidt forskellige niveauer af beværtning, forskellige stemninger og forskelligt klientel. Alternativt kan i også vælge at afholde en fest i egne lokaler eller leje jer ind et sted. Det kunne være i anledning af en fødselsdag, eller bare fordi I gerne vil have det sjovt med jeres egen fest. På den måde kan I dog sørge for, at der er mulighed for at fyre den af med fest og farver, men at der samtidig er mulighed for at sætte sig ned med en sød fremmed.

Vil I gerne have en nem løsning på alt fra cocktails til professionelle bartenders til jeres helt egen fest, så er Handybars mobile bar den oplagte løsning for dig og dine venner. Ejeren og stifteren af Handybar, Christoffer Ravnsborg har nemlig kreeret den perfekte løsning til den sjove fest, så du og vennerne ikke skal tænke på noget kedeligt eller praktisk så snart festen er gået i gang. Til den tid står Christoffer Ravnsborg og hans professionelle bartendere nemlig klar med en hel professionelt udseende bar såvel som lækre cocktails i fine glas og et godt tilbud på alle de ingredienser, der skal til.

Kom sikkert hjem

Lige meget om det er dig og vennerne der holder fest i lejede lokaler, eller I er taget i byen, skal du dog på et tidspunkt hjem igen, og det er ikke altid lige sikkert i bil. Ikke engang på cykelkan man vide sig helt sikker, hvis øllerne først er begyndt at ramme balancenerven. Desuden er det rent praktisk faktisk ulovligt at køre på cykel, hvis man er beruset. Mange er, især i de store byer, begyndt at benytte sig af alle de elektriske løbehjul, der står over alt i byen, men disse er ligeledes ulovlige at køre på i beruset tilstand, selvom de fleste ser stort på dette.

Det kan dog ende med at være mindst lige så farligt som at tage cyklen hjem. Især hvis du kører ved siden af befærdet vej. En ekspert fra videnombil.dk udtaler, at det som bilist kan være enormt svært at se de små og bløde trafikanter på løbehjul, da de sjældent har lys og ikke altid kører helt lige, hvad end det er på cykelstien eller fortovet. Hvis du skal hjem fra fest sikkert, så er det altså stadig bedst at tage offentlig transport, eller bare tage gåture hjem sammen med vennerne. Det er der heller ikke nogen, der tager skade af.