Sådan kan du gøre kærestens dag lidt bedre

Nogle gange kan vi godt komme til at sidde lidt for godt fast i hverdagen. Så glemmer vi at tænke på de små ting, og vi glemmer måske også, at vores parforhold altså har godt af lidt arbejde nu og da.
I bliver bare gladere, når I viser hinanden, at I værdsætter og husker den andens tilstedeværelse i livet. Det er ikke altid så meget, der skal til, og derfor er det vigtigste faktisk bare at minde sig selv om, at det er en god idé at gøre lidt ekstra. Her får du forslag til, hvilke små ting som kan gøre din kærestes dag lidt bedre – om end vedkommende så er en kvinde eller en mand.
Alle mennesker er selvfølgelig forskellige, og derfor kan man ikke med sikkerhed sige, hvad gaver til ham eller gaver til hende skal bestå af. Men måske kan disse råd hjælpe?

Hvis din kæreste er en kvinde…

Rigtig mange kvinder er vilde med blomster. Du tænker måske, at det er lidt gammeldags, og at det ikke rigtig er noget, man behøver at gøre mere. Men det er altså bare skønt at få en smuk buket, som viser, at du tænker på hende! Den behøver ikke at være kæmpe stor eller prangende – det er først og fremmest den omsorg, der ligger i at vælge nogle flotte blomster, som understreger din kærlighed.
Det er også en god ide at vise, at du virkelig vil forholdet. Det glemmer man lidt hen ad vejen, men det er nok noget, alle kan gå og savne engang imellem. Derfor kan det være en rigtig god idé at arranger en tur ud i verden kun for jer to. Det behøver altså ikke at være en rejse til Paris, men kan også sagtens være en hyggelig skovtur i et uforstyrret område eller en tur på café. Igen handler det om at vise, at du stadig vil hende, og at du har lyst til at bruge din fritid i hendes selskab. Det betyder ikke så meget, hvad I laver, men mere at du har brugt tid på at planlægge en romantisk tur for to på egen initiativ. Køb eventuelt bæredygtigt & økologisk undertøj i god kvalitet – så gør du både noget godt for dig selv, din kæreste og miljøet.

Hvis din kæreste er en mand…

Igen kan det være en rigtig god plan at planlægge en hyggelig tur, hvor du viser, at du tænker på, hvad han godt kan lide. Det kan være alt muligt forskelligt, så længe du lægger vægt på, at det er hans interesser, I skal bruge nogle timer på at dele med hinanden.
Så kan gaver også være en god mulighed for at vise din påskønnelse. Traditionelt set har man måske tænkt, at det først og fremmest var mændene, som skulle give kvinderne gaver, men disse tider er heldigvis forbi. Du kan få masser af fantastiske gaver til ham, som helt sikkert vil skabe stor glæde. Så gælder det egentlig bare om at finde det helt rigtige, men det ved du nok bedst selv.
En anden lidt mere vovet ting, du kan gøre, er at købe noget lækkert undertøj til dig selv. Så vinder alle, for det er altid dejligt at få nyt, flot tøj, og din kæreste vil helt sikkert elske synet af dig i det.