Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du holde en billig sommerferie derhjemme

Sommerferie. Tid til sol, familietid og afslapning. Sådan ønsker vi alle, at sommerferien forløber, men i realiteten er det tit tid til at få gjort, alt det vi ikke har tid til i hverdagen. Spørgsmålet vi alle kunne have lyst til at stille, er derfor, hvordan slapper jeg af i sommerferien, hvis jeg skal have pligterne udført, samtidig med, at jeg sparer penge?

Få styr på pligterne

Som sagt er sommerferien et oplagt tidspunkt til at få ordnet de ting, du ikke normalt har tid til at få gjort. Det er dog vigtigt at huske, at sommerferien netop er tiltænkt afslapning og kvalitetstid. Derfor kan det være en god ide at overveje, hvilke muligheder du har for at få pligterne ordnet og samtidigt slappe af.

Til at starte med kan det være en god ide at bruge lidt tid på at lave en liste over alle de ting, du skal have gjort. Herefter kan du skrive de forskellige ting, du skal bruge ned, finde ud af hvor længe det vil tage og derefter skaffe al materiale. Mens du gør dette, kan det være en god ide at regne ud, hvor meget hvert projekt vil koste, hvis du ordner det selv, og hvor meget det vil koste, hvis du betaler dig fra det.

En ting, som f.eks. kunne være værd at gribe fat i, er tagrensning. Dette vil kræve rensemidler, værktøj, en stige og tid. Når du kender prisen på alt dette, kan du lede efter en pris på tagrensning og vurdere, om det er det værd. Sådan kan du fortsætte ned igennem listen og få organiseret dine pligter, så dette tager så kort tid som muligt.

Afstem forventninger

Bor du alene, bliver dette nemt, da du blot skal afstemme forventninger til din sommerferie med dig selv. Bor du til gengæld sammen med din familie, kan det være en god ide at afklare, hvilke forventninger I har hver især. Det er også vigtigt at have tid sammen med vennerne og huske på, at du ikke behøves at bruge hvert eneste sekund med familien. Når I har afstemt forventningerne, kan I derfor nemmere afgøre, hvad I vil gøre sammen, og hvad I vil gøre hver for sig.

Spar, hvor der kan spares

Er du f.eks. stor fodboldfan, men det siger ikke din familie alverden, har du garanteret nogle venner, som vil synes det er mægtigt at tage til en kamp. Dette kan godt blive en dyr fornøjelse, og når den ikke er brugt med familien, kan det være en god ide at spare, hvor der kan spares. Dette kan f.eks. gøres ved at købe tilbehøret til kampen samme sted. Køber i f.eks. på Roligan.dk, vil i kunne dele fragten eller købe så meget, at fragten er gratis, og på den måde spare hver især.

Dette gælder ikke kun fodboldfans, men også mange andre aktiviteter, som du kan foretage dig i sommerferien, da det tit er billigere at købe som en større flok end som enkelt person.