Annoncørbetalt indhold

Hvor skal sommerferien gå hen? Få inspiration her.

Når maj og juni måned begynder at nærme sig, er det typisk ensbetydende med, at vi begynder at planlægge sommerens aktiviteter og rejser. Det store spørgsmål er altid, om sommerferien skal bruges i Danmark, uden for landets grænser eller måske én uge hjemme og én uge ude? Mulighederne er mange, og det afhænger både af budget samt ønsker til, hvad sommerferien skal byde på. Er du på udkig efter en ferie i eksotiske omgivelser langt fra Danmarks grænser? Eller er du måske mere til kør-selv-ferie i Danmark eller Europa? Uanset, hvad dit udgangspunkt måtte være, er der inspiration at hente i denne artikel.

Kurs mod fjerne kyster

Det danske sommervejr kan være en blandede pose bolsjer, hvilket får mange til at længes efter sol og varme uden for landets grænser. Det kan man heldigvis let få ved at rejse til Sydeuropæiske lande som Italien og Spanien, hvor der er garanti for solrigt og varmt sommervejr. De er populære feriedestinationer for unge, ældre og børnefamilier, og der er et hav af muligheder for skønne hoteller, ferielejligheder, all-inclusive resorts og meget mere.

 

Dog søger nogle væk mod endnu fjernere kyster og interessante egne. Rejser til Hawaii, Bali, Maldiverne, Caribien, Thailand og Dubai har i flere år været populære feriedestinationer, og det er ikke uden grund. Ved at rejse til fjernere egne med anderledes kultur, gastronomi og historie, er du garanteret en oplevelse for livet. Du kan både vælge at bo i områder blandt de lokale, hvor du virkelig får landet ind under huden, men ligeledes er der også mulighed for at bo på resorts, hvor den står på 100% afslapning.

Kør-selv-ferie i Europa

Dette er en sand favorit blandt især børnefamilierne. På kør-selv-ferie har du nemlig muligheden for at strukturere din ferie lige præcis, som du gerne vil have den. Du kan selv vælge, hvor langt du vil køre, hvor du vil overnatte, hvilke byer du vil besøge, og hvornår du vil videre. Kør-selv-ferie giver dig ultimativ frihed på din ferie, og det eneste der måske kræver lidt held og en god portion tålmodighed, er sommerferietrafikken ned igennem Europa.

 

Vil du gerne køre lidt ekstra ud af kør-selv-ferien? Så kan du med fordel få fingrene i en lækker og stor bil, hvor der er plads til familien og oppakning. Måske ovenikøbet en bilmodel, hvor der er kræset for ekstra detaljer i form af indbygget GPS, aircondition, ekstra benplads, stort bagagerum og meget andet. Mange danskere tager faktisk turen ned over grænsen til Tyskland i deres egen bil, hvorefter de lejer en lækker bil hos ét af de mange udlejningsselskaber dernede, som de så fortsætter resten af ferien i.

 

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Suzuki og Top Tours. Artiklen kan indeholde betalte links.