Annoncørbetalt indhold

Vink farvel til det overflødige og sig goddag til store besparelser på dit mobilabonnement

I de senere år har vi oplevet en veritabel kamp mellem teleselskaberne på det danske mobilmarked, der alle ønsker at få deres del af kunderne ved at tilbyde større og større mobilpakker med flere tjenester inkluderet. Dette sker med en naturlig prisstigning til følge.

 

Hos mobilselskabet CBB har man valgt at gå i den modsatte retning og har i stedet kastet blikket tilbage mod de tidlige digitale tider. Derfor kan selskabet nu i stedet tilbyde mobilabonnementer til rystende lave priser til den nøjsomme forbruger, der har styr på sit mobilbehov. Alt sammen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og så er det helt uden binding og betalingsgebyrer og uden uventede overraskelser, der får tegnebogen til at bløde, når regningen falder.

 

Nytænkningen af abonnementsordningerne falder på et tørt sted, for i takt med at mobilpakkerne bliver mere og mere omsiggribende, kommer man også længere væk fra udgangspunktet for vores mobiltelefoner. Nemlig at kunne ringe og sms’e uden de store dikkedarer.

 

Bruger du dine tjenester?

Ved at læsse på med flere og flere streamingtjenester og lignende tilbud føler mange forbrugere sig efterhånden fanget i mobilløsninger, der almindeligvis består af fyld, de ikke har brug for i deres hverdag.

 

Det kan sammenlignes lidt med fastfood-kædernes ”super size”-ordninger. Du får flere tjenester, du ikke nødvendigvis har brug, og betaler det dobbelte (måske endda mere) for dit abonnement, uden det i den sidste ende er en større samlet udgift for mobilselskaberne.

 

Så ønsker du at spare penge på dit abonnement? Så gå dine behov efter med en tættekam og vælg et mobilselskab, der matcher netop dine behov. Og uanset om du ønsker et vognpark af ekstra streamingtjenester eller kun har behov for de mest basale funktioner såsom at ringe eller sende en sms en gang imellem, så findes der et abonnement, der matcher netop dine behov.

 

Introducer de mindste til den digitale verden med et lille abonnement

Ligesom ”Guldlok og de tre små bjørne” gælder det om at finde det helt rigtige abonnement, når familiens mindste skal introduceres for den digitale verden med deres første mobilabonnement. Sørg for at vælge et abonnement, der har de mest basale muligheder, og hvor der er plads til både lidt streaming og telefonforbrug.

 

Men overvej om det ikke er en god idé at undlade at køre den helt store mobilpakke i stillingen. For med et mindre abonnement til rådighed har du som forældre en enestående mulighed for at give dit barn gode mobilvaner fra start og lære dem om mådehold i forhold til deres mobilforbrug. Og du bliver ikke løbet over ende af dyre mobilregninger.

 

Held og lykke med at finde det helt rigtige abonnement til dig og din familie.