Billig Bilforsikring

Har du købt en ny bil, eller overvejer du at skifte bilforsikring? Det kan være svært at finde den perfekte bilforsikring på et marked, som har et hav af forskellige løsninger. En fordel, du kan udnytte, er, at du ikke kommer til at betale overpris på en forsikring, som ikke passer til dine behov. Her er det vigtigt at lave din research, inden du vælger en bilforsikring samt overveje dit valg af muligheder, inden du låser dig fast på ét bestemt forsikringsselskab.

Gode tilbud til en overkommelig pris

En bilforsikring, som kan sikre dig gode tilbud til en overkommelig pris, er bilforsikringen fra Techno Forsikring. Med en pris på lidt under 400 kr. pr. md. kan du være sikker på, at denne forsikring er en af de billigste bilforsikringer, du kan vælge til din bil. Med adskillige positive anmeldelser på Trustpilot kan du samtidig være sikker på, at dette ikke er endnu en billig bilforsikring, som forsøger at snyde dig ligesom mange forsikringsselskaber desværre gør.

Et hav af fordele

Holder vi fast i eksemplet med Techno Forsikring, da har du som sagt mange forskellige fordele, som du kan drage nytte af. For det første er priserne på deres forskellige forsikringspakker fordelagtige. Derudover er et eksempel, at du kan blive elitebilist, hvis du har kørt skadefrit de sidste 3 år, og du er over 21 år gammel. Det betyder, at du kan få glæde af en lang række fordele. Disse fordele indebærer bl.a.:

  • Du har en lavere forsikringspræmie.
  • Din selvrisiko bliver lavere.
  • Du kan i flere tilfælde få rabat på reparationer.

Hvis du dog ikke kvalificerer dig som elitebilist, er der stadig en lang række fordele, som du kan få glæde af samtidig med, at du kan spare penge på deres billige bilforsikring. Disse fordele indebærer:

  • Du får dækforsikring, hvilket gør, at forsikringsselskabet dækker uforudsete skader på dine dæk inden for de første 2 år efter, at du har købt dækkene – uden selvrisiko.
  • Du får nøgledækning, hvilket betyder, at hvis du skulle gå hen at miste din bilnøgle, eller den uheldigvis bliver stjålet, så dækker selskabet udgifterne til en ny nøgle – også uden selvrisiko.
  • Der er ingen HK-begrænsning på, hvor mange hestekræfter din bil må have før, at et forsikringsselskab vil være behjælpelig over for dig.
  • Du får fejltanksdækning, hvilket betyder, at forsikringsselskabet dækker, hvis du uheldigvis kommer til at fylde forkert brændstof på. De sørger samtidig for, at din bil kan komme på værksted – igen uden selvrisiko.

Dette er kun et lille udpluk af nogle af de løsninger, som en bilforsikring kan tilbyde dig. Det er vigtigt at sætte sig ned og finde ud af, hvilke behov du har, når du skal overveje bilforsikring. En god ide er at indhente flere tilbud, som du kan sidde med hjemme i ro og mag og undersøge. Her kan du sammenligne forsikringspunkterne og priserne og se, hvor du får mest ud af det. Husk altid at læse det med småt.