Annoncørbetalt indhold

Huttelihut til alle

Huttelihut børnetøj

Huttelihut er et af de mest kendte danske børnetøjsmærker. Næsten enhver vil have set et barn med en af de skønne elefanthuer fra Huttelihut med kvaste eller ører. Huttelihut har dog også mere end bare huer. De har også de skønneste køredragter med en hætte, der også har de velkendte ører.

Huttelihut går meget op i at deres produkter er fremstillet bæredygtigt og de får fremstillet nogle af deres styles i Bolivia af bolivianske kvinder. Kvinderne får betaling efter en Fair Trade model. Strik fra Bolivia er af alpaka uld.

Og hvorfor genkender vi så alle en Huttelihut hue? Det er på grund af det smarte klassiske design med de fine detaljer som elefanthuer med store flotte kvaste eller pom pom’er. Dernæst er der også de fine modeller af elefanthuer med ører. Der er en model med små museører og der er modellen med de meget lange hængeører som en hare. Andre fine detaljer på elefanthuerne er pynt som blomster og simili diamanter.

Ud over huerne er der også Huttelihut køredragter. Disse køredragter er i det blødeste merinould uldfleece. Foruden smarte farver så har de en hætte der også har de velkendte Huttelihut ører.

Huttelihut fremstiller deres tøj i uld, bomuld og alpaka. Elefanthuerne er i to lag, yderst er det filtet uld. Det filtet uld er lidt unikt for Huttelihut og er med til at gøre huerne mere vindtætte end normalt for uldhuer. Inderst er et blødt lag bomuldsvelour der er meget blødt mod barnets hud. De fleste af Huttelihut alpaka huerne er i et lag og er tyndere. Alpaka huerne er velegnet især forår og efterår.

Huttelihut køredragten er i uldfleece af merinould. Det er en meget blød og vamset kvalitet som er behagelig for barnet at have på. Modellen er med lynlås og folde om ved fødder og hænder. Såkaldt tryllefod.

Huttelihut er et dansk firma stiftet i 2003. Deres mål har altid været at lave børnetøj i rene materialer, smart design og med unik pasform. Hvis man ser på deres popularitet må man sige det nok er lykkedes.