Annoncørbetalt indhold

Cannabis: fra taber-produkt til mirakelkur

Måske har du hørt om den klassiske form for cannabis, der ofte bruges som en betegnelse for rusmidler, der er fremstillet af den grønne hamp-plante, hvor forskellige dele af planten spises, ryges eller indtages på anden vis. Planten indeholder flere psykoaktive substanser hvilket gør, at du kan få en euforiserende følelse i kroppen. Men der findes faktisk en form for cannabis, der hverken er skadeligt for dig, eller dine omgivelser. Hvis du er interesseret i dette, skal du endelig læse videre.

I denne artikel har vi nemlig forsøgt at samle nyttig viden om den medicinske cannabisolie, der på mange punkter kan virke som en mirakuløs opfindelse. Dette fordi, at olien efter sigende har en positiv effekt på en lang række sygdomme, og så har den absolut ingen psykoaktive effekter på den der bruger olien, hvilket er grunden til, at cannabisolien er særligt egnet som medicinsk præparat.

 

Den medicinske cannabisolie

Måske har du hørt om den medicinske cannabisolie før. Måske har du ikke. Men det er ingen hemmelighed, at cannabisolien er blevet særlig populær i de seneste par år, selvom produktet faktisk har eksisteret i mange år. Cannabisolien (eller CBD, som det også kaldes) udvindes fra cannabis. Det gode ved den medicinske cannabisolie er, at olien hverken skal ryges eller dampes, men derimod indtages oralt, hvilket gør den særligt populær som et medicinsk præparat.

Du har måske hørt, at cannabis skaber afhængighed, indlæringsvanskeligheder og psykiske lidelser og generelt er skadeligt for dig. Men det er ikke tilfældet, når det kommer til den medicinske cannabis. Du opnår nemlig ikke nogen former for berusende eller euforiserende følelser, da olien på ingen måde har en psykoaktiv effekt. Cannabisolie påvirker derfor hverken din sanselige opmærksomhed, bevidsthed, opfattelsesevne, reaktionstid eller din opførsel på nogen som helst negativ måde, og er derfor en ganske sikker og tryg metode at bruge. Men derimod hjælper cannabisolien på en lang række kroniske smerter som eksempelvis gigt, angst og depression, hjertesygdomme, diabetes, søvnforstyrrelser, stress og mange andre. Den medicinske cannabisolie kan også helbrede forbrændinger, acne og bekæmpe mange andre forskellige former for sygdomme. Det er derfor værd at overveje, om cannabisolien er noget for dig, hvis du går og døjer med nogle problemer. Du skal dog være 18 år før det er lovligt at erhverve cannabisolien.

 

Har cannabisolie nogen bivirkninger?

Det store spørgsmål, som folk ofte stiller, når de skal vælge nyt “ medicin”, det er, om der er nogen former for bivirkninger. Men det er altså forskelligt, hvordan den medicinske cannabisolie opleves hos folk der benytter sig af produktet. Umiddelbart er der ingen bivirkninger, men der kan dog forekomme nogen, som eksempelvis døsighed, tør mund, kvalme eller omtågethed. Der er også rapporteret om andre bivirkninger, og derfor er det en god idé at holde øje med dig selv, når du beslutter dig for at gøre brug af cannabisolien, for du ved bedst selv, hvordan du har det.