Annoncørbetalt indhold

Hvorfor nøjes med én god ret, når man kan få mange?

Tapas er ganske vist en spansk opfindelse, men ikke desto mindre har danskerne for længst omfavnet konceptet med mange lækre småretter, der tilsammen udgør et helt måltid. At vi sætter stor pris på den gode og overskuelige madoplevelse, der kan deles med andre, går perfekt i spænd med vores præference for mad, der er nemt at kokkerere og servere. 
Vidensinstitutionen Madkulturens årlige undersøgelse af vores madvaner viser nemlig, at vi i stigende grad benytter os af helt eller delvist færdiglavede løsninger, når der skal mad på bordet.

Hos føtex ud af huset kan du bestille lækre tapasmenuer, som er klar til servering, når du henter dem. Vælg for eksempel mellem luksustapas, fisketapas, ostetapas eller traditionelle spanske tapas, der smager af sydlandsk livsnyderi.

Til den lille sult – og den store

Hvis du ikke er til tapas, men foretrækker den traditionelle danske opskrift med forret, hovedret, tilbehør og måske endda en dessert, så kan du også få sulten stillet. Hos føtex ud af huset kan du nemlig vælge mellem mange forskellige menuer, der er nøje sammensat, så de reflekterer både årstid og sæson. Erfarne kokke tilbereder din mad helt fra bunden, uanset om du er i humør til gode bøffer eller smørrebrød.

Selve bestillingsprocessen er nem og bekvem. Du klikker dig blot ind på websiden og vælger menu, tilbehør og antal kuverter. Derefter vælger du dét afhentningstidspunkt- og sted, som passer dig bedst. Til slut betaler du og bestiller, og voila, så er maden klar, når du gerne vil hente den.

Mad ud af huset til hverdag, weekend og særlige lejligheder

Med føtex ud af huset er det gode måltid altid inden for rækkevidde, uanset om du gerne vil bestille en lækker middag til to eller forsøger at få styr på hele menuen til din næste store fest. Studentergilde, konfirmation, rund fødselsdag, barnedåb og andre særlige lejligheder kan klares med et snuptag. Du kan både bestille forretter, hovedretter, desserter og tilbehør, som garanterer, at alle dine gæster går glade hjem.

Hvis du planlægger at holde fest, er det imidlertid en fin idé at aflevere din bestilling i god tid, så du kan være sikker på, at din mad kan leveres til tiden. Dog skal alle bestillinger lægges senest fire dage før den ønskede afhentningsdato.

Bestil dit næste festmåltid hos føtex ud af huset – så er der serveret.