Annoncørbetalt indhold

3 skarpe tips til vintergarderoben

Sådan bliver du mode-klar

Sommeren er ved at gå på hæld, det bliver mørkere og mørkere, og temperaturene dykker fra uge til uge. Alt sammen et tydelige tegn på, at efteråret og vinteren står for døren. Årstidernes skifte er en tilbagevendende og naturlig ting hvert eneste år. Men alligevel synes det gang på gang at komme bag på os danskere. Det er næsten, som om vi ikke vidste, at det ville ske, og derfor er mange heller ikke forberedte på Kong Vinters komme.

Kan du nikke genkendende til dette scenarie? Og består din nuværende garderobe udelukkende af små sommerkjoler, lette forårsjakker og åbne sandaler eller klipklappere? I så fald er det på tide at få skiftet sommer-outfittet ud med en vaskeægte vintergarderobe.

Og hjælpen er nær. I denne korte artikel sætter vi fokus på vintergarderoben og -moden anno 2019 og giver dig tre hurtige og skarpe tips, der bogstaveligt talt klæder dig godt på til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Rigtig god fornøjelse.

1) På med læderhandsken – og de elegante ørevarmere

Det første modetip til din kommende vintergarderobe omhandler to af de mest udsatte områder på kroppen, når du bevæger dig udendørs i den kolde vind. Det drejer sig selvfølgelig om fingrene og ørene.

Ingen er tjente med fingre og ører, der nærmest fryser til is i kulden, og derfor er det alfa og omega at få investeret i et par lækre handsker og ørevarmere.

Her er særligt læderhandsker en evig klassiker, der endnu en gang i år har trådt ind på modescenen. 2019-moden dyrker særligt naturens elementer, og her er skind og naturlæder i høj kurs. Det både holder godt på varmen og udstråler et naturligt og smukt look.

Til ørene ser vi en stigende tendens til, at de karakteristiske ørevarmere fra 80’erne og 90’erne vinder indpas og popularitet igen. De findes i alle tænkelige farver, former, med eller uden plys, og det er en flot og farverig måde at holde ørene varme på.

2) Træk i den store oversize-sweater eller bodysuitet – komfort frem for alt

Bevæger vi os over til de større beklædningsdele, såsom trøjer og overtøj, er der især én modetendens, der går igen: Komfort frem for alt. Godt nok skal det gerne være æstetisk smukt og smart, men det skal i lige så høj grad afspejle et højt komfortniveau.

Derfor bliver det mere og mere populært med lækre oversize-sweatre eller store full-bodysuits, der luner godt om kroppen og giver fri bevægelighed. Af samme grund vil plussize tøj til kvinder og mænd let kunne indgå i din nye vintergarderobe.

3) Den smarte og praktiske chelsea boot – når komfort og æstetik går hånd i hånd

Vi runder denne inspirationsartikel af med et klassisk og solidt bud på et stykke designrigtigt og behageligt vinterfodtøj: Den populære chelsea boot. Denne karakteristiske og stilfulde støvle findes i et væld af modeller og materialer – alt lige fra læder til ruskind.

Chelsea-støvlen udmærker sig særligt i kraft af sit fodformede og enkle design, der samtidig kan yde fødderne god varme – særligt de forede af slagsen. Så overvej stærkt, om denne smarte, komfortable og praktiske støvle ikke skal stå i din vintergarderobe i år.